"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 8 august 2010

Chimia Brazi a castigat, din nou, Memorialul "Vasile Borcan"

Desfasurat pe o caldura sufocanta, triunghiularul la care au participat Chimia Brazi, CSO Plopeni si Prahova 2010 Ploiesti, s-a incheiat cu victoria echipei gazda, aceasta castigand, pentru al doilea an consecutiv, Memorialul "Vasile Borcan". Dupa ce i-a invins - in meciul de deschidere -, cu 4-0, pe cei de la Prahova 2010, Chimia a remizat, 0-0, cu CSO Plopeni, echipa ce a reusit sa castige doar cu 1-0 jocul cu formatia din Liga A Prahova. Astfel, golaverajul a facut ca trofeul sa ramana la Brazi.

Cu ocazia acestui eveniment, la intrarea principala a stadionului a fost dezvelita o placa memoriala, care sa aminteasca, peste ani, de cel ce a fost considerat un adevarat simbol al Chimiei, Vasile Borcan.


Inaintea primului joc s-a tinut un moment de reculegere, in memoria celui ce a fost ani buni medic al echipei, domnul doctor Emil Vlaiculescu. Acesta a fost adus la club de catre cel in memoria caruia s-a organizat triunghiularul si cu care probabil ca va face din nou echipa, in ceruri. In aceeasi zi, conducerea Chimiei Brazi a depus o coroana la capela Cimitirului Bolovani, acolo unde era depus trupul neinsufletit al domnului doctor.

                          

2 comentarii:

  1. Dumnezeu sa-i odihneasca pe Vasile Borcan si pe Emil Vlaiculescu, ca au fost oameni demni de tot respectul si cu care ne vom mandri mereu! Altfel, astept, in continuare, decizia - absolut fireasca - a schimbarii denumirii arenei de la Brazi, din... comunista "Chimia", in omenescul "Vasile Borcan"! Sa-mi fie cu iertare, inainte de '89 intelegeam de ce nu se poate, dar acum, chiar ca nu! Totusi, felicitari lui Lucica Radulescu si tuturor celor care tin flacara aprinsa, de trei ani incoace, in memoria lui nea Vasile!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru "Dragos Mihai Trestioreanu": Dumnezeu sa-i odihneasca! Si eu le multumesc celor de la Chimia, pentru faptul ca au permanentizat Memorialul, cu speranta ca vor reusi sa schimbe si denumirea stadionului!

    RăspundețiȘtergere