"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 3 august 2010

Cursul arbitrilor din Liga a II-a

Astazi, incepand cu ora 09:00, a debutat, la Casa Fotbalului din Bucuresti, cursul de instruire al cavalerilor fluierului din Liga a II-a, la care participa si observatorii de arbitri de la nivelul acestui esalon.
Dupa ce li se vor prezenta diverse materiale, pregatite de catre membrii CCA, atat arbitrii cat si observatorii, vor sustine - de la ora 16:15 pana la 17:00 -, testarea teoretica. Ziua de astazi se va incheia cu tema “Rolul observatorului – Ghid pentru intocmirea raportului”, dupa care participantii au programata cina, de la ora 20:00.
Arbitrii si arbitrii asistenti vor ramane in aceasta noapte la Centrul de Fotbal Mogosoaia, acolo unde au asigurata cazarea, urmanad ca maine dimineata - intre orele 07:00 si 12:00 -, sa sustina testarea fizica. Cursul se va incheia, la ora 14:00, cu recomandarile Comisiei Centrale pentru sezonul 2010-2011.
Dintre cei cinci arbitri si arbitri asistenti prahoveni, care fac parte din lotul Ligii a II-a, la aceasta instruire participa doar patru: Ionut Neagu si Adrian Illyes, respectiv Ciprian Geambazu si Valentin Dumitru. Din pacate, pentru mine, eu sunt cel care absenteaza, din cauza problemelor medicale, care se pare ca ma vor tine in afara gazonului pana la iarna.
Primul prahovean care va intra in focuri, maine dimineata, va fi Adi Illyes, de la ora 07:45, urmand ca de la 08:25 sa alerge si Ionut Neagu. Ciprian Geambazu si Vali Dumitru vor lua startul la ora 09:40, intr-o grupa din care ar fi trebuit sa fac si eu parte.
Le urez multa bafta, colegilor mei, si un campionat in care problemele de arbitraj sa-i ocoleasca!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu