"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

luni, 9 august 2010

Intrebare: un jucator are voie sa... inoate in timpul unei partide de fotbal? :))

Fotbalul ne ofera intotdeauna faze foarte interesante - de la goluri senzationale, ratari incredibile si greseli de arbitraj pana la tot felul de situatii... inedite. Una dintre ele vine tocmai din Arabia Saudita, de la jocul amical disputat intre echipa lui Mirel Radoi, Al Hilal, si Al Shabab. Cum raspundeti la intrebarea din titlu? Ce decizie ar fi trebuit sa ia arbitrul daca jucatorul se arunca singur in... piscina? :))

5 comentarii:

  1. arabii astia...poi in primul rand eu sa fi fost arbitru credca nu as fi dat drumul la joc, nu am mai vazut un asemenea teren si in legile jocului scrie parca ca orice fel de stadion care nu indeplineste cerintele de la legea 1 (terenul de joc) este indisponibil penru joc... :-D

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru "Cosmin": In primul rand, bine ai venit printre prietenii Scolii De Arbitri! Poate ca din cauza caldurilor la ei regulamentul prevede si... piscina langa terenul de joc! :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Superhaios! La Ploiesti, insa, vrem unul cum o fi, chiar si fara piscina la indemana! Desi, dupa cum e vara pe la noi, parca ar trebui sa ne cam reorientam!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru "Dragos Mihai Trestioreanu": Sper sa traim sa vedem si minunea asta - un stadion nou in Ploiesti, la standarde europene! In privinta piscinei... s-ar putea rezolva daca ar construi stadionul la... VEGA - e bazinul aproape! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Conform regulamentului trebuie sa ai cel putin 1 metru dupa linia de tusa , aici nu imi dau seama daca e chiar un metru ...si vorba ta ...probabil bazinele sunt puse special .... oricum faza e tare :)) ma uit la ea de 20 d min

    RăspundețiȘtergere