"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

miercuri, 11 august 2010

Milorad Mazic arbitreaza Turcia - Romania (in aceasta seara - ora 21:15, TVR1)

Jocul care urmeaza sa inceapa peste mai putin de doua ore va fi condus la centru de catre sarbul Milorad Mazic, ajutat la cele doua linii de conationalii sai Igor Radojcic si Nikola Tomicic, arbitru de rezerva fiind turcul Halis Ozkahya. Partida se va desfasura pe stadionul celor de la Fenerbahce Istanbul -“Sukru Saracoglu”, cu incepere de la ora 21:15.
Brigada din Serbia este una cunoscuta romanilor, de la jocul Poli Timisoara – Dinamo, pe care l-a oficiat in turul campionatului trecut.

In varsta de 37 ani Milorad Mazic (foto: http://www.gsp.ro/) se afla pe lista FIFA din 2009, la inceputul acestui an promovand in grupa a doua. Acesta, impreuna cu Igor Radojcic, a mai arbitrat nationala Romaniei in jocul cu Israelul, de la Timisoara - din martie 2010 -,  pierdut de nationala noastra cu scorul de 2-0. Saptamana trecuta, pe 5 august, a oficiat la jocul dintre Dinamo Tbilisi si Sturm Graz (scor: 1-1), contand pentru turul trei preliminar al Europa League.

5 comentarii:

  1. a gresit foarte grav la penaltiul acordat turciei :|

    RăspundețiȘtergere
  2. Lasand arbitrajul deoparte in ultimele 15 minute , mi-a placut de Lucescu , care l-a introdus pe cel mai ratat jucator roman Banel Nicolita si l-a scos dupa 2 min :)) , frate nu ala nu e jucator , este balerin. Consider ca arbitrul nu a gresit , a fost pacalit de faza , care s-a derulat in viteza si l-a prins putin in spate. Daca ar fi sa facem un clasament al vinei, la primul gol 80% ar fi din partea nationalei si 20% arbitru .

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am vazut tot meciul, nu am vazut golurile din pacate, decat in reluare, dar pot sa spun atat, din p.v. fotbal (nu arbitraj): mai avem muuuuuuuult pana departe , trebuie schimbat ceva acolo, nu merge domle, nu merge, si ne facem de ras.
    Ionut, un pronostic cu cat mancam bataie de la Albania ?

    Dragos D

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru "Dragos D": Dar pesimist esti, nu gluma! Eu cred ca ne vom califica la Euro...

    RăspundețiȘtergere
  5. Igor Radojcic a comis-o acum la bruges - villareal

    RăspundețiȘtergere