"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 28 septembrie 2010

Champions League: AS Roma - CFR Cluj / Arbitreaza Jonas Eriksson

Partida din aceasta seara, de pe "Stadio Olimpico", din Roma, va fi oficiata de o brigada de arbitri din Suedia, cu Jonas Eriksson la centru. Arbitri asistenti au fost desemnati Fredrik Nilsson si Mathias Klasenius, iar arbitri aditionali Daniel Stalhammar si Tobias Mattsson. Al patrulea oficial va fi Markus Strombergsson, in timp ce observator pentru arbitri a fost nominalizat slovacul Jozef Marko, o mai veche cunostinta a arbitrilor romani. Acesta din urma a participat, in februarie 2008, la cantonamentul din Antalya, organizat de catre CCA pentru cavalerii fluierului din tara noastra. Ca observator de joc, la meciul din aceasta seara, UEFA l-a delegat pe cehul Petr Fousek.
Photo by Ian Walton
(Getty Images)
In varsta de 36 de ani, Jonas Eriksson, a devenit arbitru in 1994, iar din 2000 oficiaza in prima liga din Suedia. Pe lista FIFA se afla din 2002, iar de la inceputul sezonului trecut a fost promovat de catre UEFA in categoria "Elite". Eriksson, care locuieste in Sigtuna, a devenit multimilionar in urma cu trei ani, atunci cand a fost vanduta compania TV la care el detinea 15% din actiuni.
Partida din aceasta seara vine la doi ani dupa senzationala victorie (2-1) pe care CFR o realiza, chiar in capitala Italiei, la debutul sau in cea mai importanta competitie europeana la nivel de cluburi. Celalalt joc din grupa va avea loc in Elvetia, intre FC Basel si Bayern Munchen, campioana Germaniei. 
Sa speram ca vom urmari un joc spectaculos, fara probleme de arbitraj.
Clasament grupa E
1. Bayern Munchen 1 1 0 0 2-0 3
2. CFR Cluj 1 1 0 0 2-1 3
3. FC Basel 1 0 0 1 1-2 0
4. AS Roma 1 0 0 1 0-2 0

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu