"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 18 septembrie 2010

Fotbal Feminin: Echipa "arbitrelor" debuteaza in Liga I

In picioare, de la stanga: Diana Florea, Madalina Craciun,
Gabi Bucur, Mihaela Bacescu. Jos: Cristina Manitiu
Maine, 19 septembrie, echipa celor sapte "arbitre" prahovence debuteaza in Liga I a Campionatului de Fotbal Feminin, urmand a intalni, pe teren propriu, formatia SN Constanta. CS Brazi este prima echipa comunala din istoria fotbalului feminin romanesc, care va evolua la acest nivel. Inedita este si prezenta in lot a celor sapte fete-arbitru, despre care v-am vorbit cu ceva timp in urma (Vezi aici!).

Madalina Craciun, Diana Florea, Gabriela Bucur, Alina Grigore, Mihaela Bacescu, Andreea Zainescu si Cristina Manitiu sunt cele care sambata vor oficia la jocurile din campionatul judetean, pentru ca duminica sa apere culorile clubului din Brazi-sat. Acestea impreuna cu celelalte componente ale formatiei nou infiintate va asteapta maine, incepand cu ora 11:00, sa fiti alaturi de ele in tentativa de a debuta cu dreptul in noua editie de campionat. Asadar, prahoveni care iubiti sportul rege, mergeti in numar cat mai mare sa le incurajati, pentru ca au nevoie de sustinerea voastra!

Pe langa cele sapte fete-arbitru, care fac parte din lotul echipei gazde, maine vor mai fi prezente la joc inca doua colege de-ale lor. Mariana Ene si Andreea Popa vor oficia alaturi de Alin Gheorghe, probabil la cel mai important joc din scurta lor cariera de pana acum. Daca centralul jocului de maine face parte din lotul Ligii a IV-a, Mariana si Andreea au arbitrat pana acum doar pana la nivelul Ligii a V-a. Dar mai multe despre brigada prahoveana veti putea citi intr-un material separat. Le urez succes atat fetelor de la CS Brazi, cat si arbitrilor!  

Priviti imaginile de mai jos pentru a vedea cum arata programul pentru partida de maine, realizat de catre jurnalistul Aurel Draghici, unul dintre membrii conducerii clubului din comuna Brazi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu