"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

luni, 6 septembrie 2010

La multi ani, Adrian!

Luna trecuta vi-l prezentam pe Adrian Bazavan, unul dintre arbitrii de perspectiva pe care ii are in acest moment judetul Prahova, dar in acelasi timp si unul dintre copiii de care tara asta ar trebui sa aiba grija daca-i pasa de viitorul ei. Cea mai tanara voce care s-a auzit in Parlamentul European are un CV impresionant, pana acum. Pentru cei care nu-l cunosc cititi, aici si aici, cele doua materiale despre cavalerul fluierului din judetul "aurului negru". De data aceasta nu o sa mai scriu despre preocuparile sale, ci ii voi face doar cateva urari, pentru ca astazi este o zi foarte importanta in viata lui – implineste frumoasa varsta de 18 ani. De acum devine major avand mai multe drepturi, dar si mai multe responsabilitati.

In primul rand, LA MULTI ANI! Sa ai parte de sanatate, fericire si numai bucurii! Iti doresc ca Dumnezeu sa-ti lumineze mintea de fiecare data cand esti pus sa aleagi intre bine si rau! Sa ramai mereu cu picioarele pe pamant si sa nu cedezi tentatiilor de tot felul, unele inerente varstei! Mult suces, Adrian, atat in arbitraj cat si in afara lui!

Mai jos aveti cateva poze de la serbarea majoratului, care a avut loc vineri seara, intr-un local ploiestean. Au tinut sa fie alaturi de Adrian prieteni, colegi, dar si cateva rude apropiate. 





Un comentariu: