"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 12 septembrie 2010

La multi ani, Diana!

In urma cu ceva timp publicam un interviu (vezi aici) cu o domnisoara din orasul lui Bacovia, care este arbitru de fotbal, dar si jurnalist sportiv. Daca nu o gasesti pe vreun stadion, o gasesti sigur in sala - la handbal, volei -sau oriunde se organizeaza o compeptitie sportiva. Nu cred ca rateaza vreuna, pentru ca Diana Paduraru este nascuta pentru ceea ce face. Ea nu scrie pur si simplu, ci traieste evenimentul in sine pentru a-l pune mai apoi in pagina.
Absolventã a Facultãţii de Ştiinte Economice, la cei 22 de ani pe care ii implineste astazi, Diana este reporter si administrator al sitului http://www.bacausport.ro/. Arbitru a devenit in 2007, dupa o intamplare amuzanta, la indemnul brasoveanului Robert Dumitru. De atunci a oficiat la peste 250 de jocuri, iar in aceasta toamna se pregateste sa sustina examenul pentru Liga a III-a, visand sa arbitreze macar un joc alaturi de Robert Dumitru si Cristi Nica. La cat de ambitioasa este, nu m-ar mira daca acest vis ar deveni realitate.

La multi ani, Diana! Sa-ti dea Domnul tot ce-ti doresti, dar in primul rand sanatate! Sa-ti lumineze calea si sa-ti caluazeasca pasii oriunde vei merge. Sa-ti dea intelepciune si puterea de a discerne ce e bun si ce e rau. Mult succes in arbitraj, in presa si in tot ceea ce faci! 

2 comentarii: