"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 21 septembrie 2010

Liga 3, etapa 4: Chimia Brazi - CSO Plopeni 3-0 / Galerie Foto-Video

Sarabanda ratarilor

Partida de pe stadionul de langa Combinat, disputata in etapa a IV-a a Ligii a 3-a, a fost una fara istoric. Derbi doar pe hartie - prin prisma faptului ca ambele combatante erau din acelasi judet -, jocul a fost controlat in totalitate de echipa gazda. Demult nu am mai vazut o dominare atat de categorica. Daca pana la pauza chimistii au reusit sa inscrie de trei ori, in cea de-a doua repriza s-au intrecut in ratari, scutindu-i pe oaspeti de un rezultat mai mult decat rusinos. Pana la urma, pentru echipa gazda fost un test util inaintea meciului de joi, din Cupa Romaniei, contra prim-divizionarei FC Brasov. 
Mai jos aveti o galerie foto, precum si imagini video de la partida de vineri.


CS Chimia Brazi - CSO Plopeni 3-0 (3-0)
Data: 17.03.09, Ora: 17:00
Stadion: Chimia (Brazi - Prahova)
Spectatori: cca 350
Avertismente: 2 (0-2)
Eliminari: 1 (0-1)
A: Botescu Dan Grigore (Bucureşti - Bucureşti)
A1: Deleanu Andrei (Bucureşti - Bucureşti)
A2: Niculescu Dan Florin (Bucureşti - Bucureşti)
Obs: Panait Eugen (Popeşti Leordeni - Ilfov)
Obs: Zalupca Cristian (Bucureşti - Bucureşti)

 


6 comentarii:

  1. Multumesc Ionut pentru postare...Bine ca mai e cineva din presa care se mai ocupa si de liga a 3-a...:) Super frumoase pozele, mai ales ca obiectivul este indreptat de cele mai multe ori spre brigada de arbitri...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru "Andrei Deleanu": Tocmai... ca nu fac parte din presa, Andrei! :) "Obiectivul" ScoliiDeArbitrii va fi indreptat in special catre arbitri! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu scuzele de rigoare pentru intarziere...:) La multi ani cu sanatate si bucurii si sa te vad in curand pe lista FIFA:)
    Sa ai o zi de duminica de la excelent in sus...:)
    La multi ani inca o data!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru "Andrei Deleanu": Multumesc pentru urari, Andrei! Asta cu lista FIFA o iau ca pe o gluma buna! :))) Poate sa te vad eu pe tine acolo. Pentru mine bucuria mare ar fi sa mai pot arbitra din vara. Momentan am ceva probleme medicale.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi pare rau pentru problemele medicale pe care le ai si sper din toata inima sa le rezolvi cat poti de repede pentru a reveni in iarba...:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Andrei, abia acum ai gasit fotografiile?:P Of, of :P

    RăspundețiȘtergere