"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 25 septembrie 2010

Liga 3, etapa 5: CSO Plopeni - Filipestii de Padure 0-2 / Galerie Foto-Video


Una in varf, alta... la vale

Ieri, pe stadionul "Gheorghe Silaev" din Plopeni, a avut loc o partida ce se anunta deosebit de interesanta, avand in vedere faptul ca era un derbi al orgoliilor locale, ambele formatii fiind din Prahova. Gazdele veneau dupa un alt derbi, pierdut fara drept de apel (0-3 in fata Chimiei Brazi, si cu un nou antrenor, Mihai Oancea.
Filipestiul insa este o cu totul alta echipa fata de cea din editia trecuta de campionat, care se pare ca se va bate pentru primele locuri ale clasamentului, lasand in urma emotiile retrogradarii. Din pacate pentru plopenari, acestia inca  nu s-au adaptat la cerintele celui de-al treilea esalon, pierzand si partida de ieri, dupa un joc controlat in totalitate de catre oaspeti. Pe langa cele doua goluri, echipa pregatita de catre Dragos Mihalache, fost coleg cu Mihai Oancea la Petrolul, a mai avut si alte ocazii de a marca, nefructificate insa.
Cu 11 puncte in cinci etape, Filipestiul s-a cocotat deja pe locul doi al clasamentului, la egalitate cu cele doua echipe din Targoviste, Chindia - aflata pe 1 -, respectiv FCM - clasata pe 3. Situatia se va pastra cel putin pana la jocurile celor de la Domnesti si Brazi, care se vor disputa astazi, respectiv maine.
Aflate pe ultimul loc, cu un singur punct, gazdele de ieri sunt obligate sa se trezeasca cat mai repede, altfel vor reveni in campionatul judetean mult mai rapid decat si-ar fi inchipuit.

Oficialii jocului au venit din cinci orase diferite: Slobozia, Brasov, Caransebes, Alexandria si Bucuresti. Centralul Emil Iacob, care a acordat patru cartonase galbene in aceasta partida - cate doua pentru fiecare echipa -, a fost ajutat la cele doua linii de catre Dan Ilies - arbitru asistent in liga 2 -, si Emanuel Cicu. Ca observator pentru arbitri, CCA l-a desemnat pe Dan Nitu, presedintele CJA Teleorman, fost arbitru asistent in esalonul secund. Observator pentru joc, din partea FRF, a fost Sorin Cojocaru.


CSO Plopeni - AFC Filipeştii de Pădure 0-2 (0-1)
Liga a III-a, Seria 3
Stadion: "Gheorghe Șilaev" (Plopeni - Prahova)
Data: 24.09.10, Ora: 17:00; Spectatori: cca 250
Avertismente: 4 (2-2)
A: Iacob Ionut Emil (Slobozia - Ialomiţa)
A1: Ilieş Dan Lucian (Braşov - Braşov)
A2: Cicu Emanuel (Caransebeş - Caraş Severin)
Obs. pentru arbitri: Niţu Dan (Alexandria - Teleorman)
Obs. pentru joc: Cojocaru Sorin (Bucureşti - Bucureşti)






























2 comentarii: