"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 21 septembrie 2010

Liga I Feminin: CS Brazi - SN Constanta 3-0 / Victorie pentru echipa "arbitrelor"


CS Brazi - SN Constanta 3-0 (1-0)
Data: 19.09.10, Ora: 11:00
Stadion: "Brazi-sat", Spectatori: cca 250
Au marcat: Mihaela Radu (min. 29), Anca Nina (48), Mihaela Burtica (80).

CS Brazi: Dinca - Grigore, Florea, Poenaru, Bucur, Craciun - Grozeanu (O. Radu, min. 85), Burtica (cpt), Soare (Zainescu, 72) - Anca, M. Radu (Tanase, 65)
Antrenori: Alexandru Iordache (p), Valentin Stanciu (s)

SN Constanta:  Lupu - Mosoiu, Marin, Prisacaru (cpt), Valimareanu (Focsa, 72') - Ivan (Dragan, 46), Solcan, Ilie, Stoica - A. Lupu (Filote, 46), Ghinea
Antrenor: Ion Zlate

Arbitri: Alin Gheorghe - Andreea Popa (ambii din Ploiesti) si Mariana Ene (Calinesti)


Victorie pentru "nea Mihai"
Iata ca a sosit si ziua mult asteptata de fetele de la CS Brazi, dar si de catre iubitorii fotbalului din comuna. Acestia au venit, cu mic, cu mare, sa vada "minunea" despre care s-a vorbit toata vara - o echipa de fete care le reprezinta localitatea in prima liga. Si au fost aproximativ 250 de spectatori, de cateva ori mai multi decat la jocurile baietilor, care evolueaza in Liga a IV-a. Acestia au avut un comportament ireprosabil, creand o atmosfera foarte frumoasa, care le-a ajutat pe componentele echipei gazde sa treaca peste tracul inerent debutului. O surpriza placuta a fost si comportarea celor doua formatii, care si-au vazut de joc, fara a comenta la deciziile arbitrilor sau a incerca sa faca vreun gest nesportiv la adresa adversarelor. De altfel, centralul Alin Gheorghe nu a fost nevoit sa arate vreun cartonas, la aceasta partida.

In zilele premergatoare jocului una dintre fete imi spunea ca pe langa faptul ca isi doresc sa inceapa cu dreptul, vor sa castige in special pentru a-i dedica victoria domnului profesor Gheorghe Mihai, fostul lor antrenor. Acesta nu mai poate fi prezent langa fetele sale din cauza unor probleme de sanatate, locul sau fiind luat, inca din vara, de catre Alexandru Iordache. Spre bucuria tuturor, dorinta fetelor s-a implinit. Partida a fost controlata in totalitate de catre echipa gazda, care a reusit sa concretizeze trei dintre numeroasele ocazii avute.

CS Brazi se apara cu... arbitrii
Dintre cele sapte fete-arbitru care faceau parte din lotul echipei CS Brazi, la jocul de duminica au fost prezente doar sase, cea care a lipsit fiind Cristina Manitiu. Patru dintre acestea au jucat inca din primul minut, ele formand apararea gazdelor: Alina Grigore - fundas dreapta -, Diana Florea - fundas central -, Gabriela Bucur - fundas central -, Madalina Craciun - fundas stanga. Pe parcursul jocului a mai intrat si Andreea Zainescu, singura care n-a evoluat fiind Mihaela Bacescu. Din pacate, aceasta din urma, una dintre cele mai valoroase componente ale echipei, nu va putea evolua o perioada de timp din cauza unor probleme medicale.

Inedit
In fata primariei din comuna Brazi, sunt montate doua ecrane pe care, inca din saptamana premergatoare jocului, au rulat imagini cu toate componentele echipei, iar dupa partida a fost afisat scorul si numele marcatoarelor. Interesant este ca acestea nu mai fusesera folosite de ceva timp, prezenta echipei de fotbal feminin fiind un bun motiv pentru a fi repuse in functiune.

Au mai fost si alte lucruri care mi s-au parut interesante la acest joc. As aminti, in primul rand, de editarea unui program de meci color, pe hartie de foarte buna calitate si cu imagini luate de pe... "ScoalaDeArbitri" (vezi mai jos). Apoi, prezenta catorva camere de luat vederi, din cate se pare jocul urmand a fi transmis, inregistrat, de catre una dintre televiziunile locale. Va voi anunta in momentul in care o sa aflu data si ora la care va fi difuzat.

Mai jos aveti o galerie foto, precum si un "video" care contine faza celui de-al doilea gol.



 
 
 
 
  


Dati click pe video!

4 comentarii:

  1. bv mady...( 3 ) ,,, mi-a placut inceputul tau,,,:*...

    RăspundețiȘtergere
  2. Bv fetele !!Tineti-o tot asa ;))!! trebuie sa fac flotarile :))

    RăspundețiȘtergere
  3. ce a mai buna dintre toate e AFRIK.....SE STIE .........VA POOP

    RăspundețiȘtergere
  4. Bv fetele imi pare rau ca Nina este des acidentata

    RăspundețiȘtergere