"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

luni, 27 septembrie 2010

Liga I Feminin: Metalul Vlahita - CS Brazi 2-1 / Galerie Foto - Video


Au sperat degeaba

Ieri, in cea de-a doua etapa a Ligii I de fotbal feminin, echipa "arbitrelor" din Prahova a intalnit, in deplasarea de la Vlahita (Harghita), formatia locala Metalul. Plecate cu gandul de a castiga, fetele de la CS Brazi, au cedat in final cu scorul de 2-1, dupa un joc in care, desi nu au avut o evolutie prea stralucita, ar fi meritat totusi un punct. Cu patru "arbitre" in primul "11" echipa din judetul "aurului negru" a primit golurile din doua faze fixe care ar fi putut fi evitate. Mai intai a fost o lovitura libera de la aproximativ 20 m de poarta Ionelei Dinca, pentru ca in prelungirile primei reprize, atunci cand scorul era egal, echipa gazda sa marcheze dintr-o lovitura de pedeapsa. Si uite asa, in loc de 1-1, la pauza a fost 2-1, rezultat care s-a pastrat pana la finalul partidei.

Victoria categorica obtinuta saptamana trecuta, pe teren propriu, a creat o stare de euforie in jurul echipei, astfel ca, in ciuda distantei destul de mari pana la locul disputei, vreo 12 prahoveni au tinut sa faca deplasarea pentru a fi alaturi de fete. Printre acestia s-au aflat Nicu Lazar - presedintele clubului -, Nicolae Ivan si Aurel Draghici - membrii in Biroul Executiv -, dar si Marian Badiu, fost jucator si antrenor al echipei de baieti care evolueaza, acum, in Liga a IV-a. Cu totii sperau macar la o remiza, dar, din pacate, n-a fost sa fie. Asta si spre dezamagirea fetelor, care erau foarte abatute la finalul jocului. Totusi, daca tinem cont de scorurile astronomice cu care pierdeau cand evoluau pentru Galaxy Ploiesti, progresul facut in ultimele luni - de cand echipa a fost preluata de catre Primaria Brazi -, este unul enorm. Important este ca cei din jurul clubului sa stie sa isi pastreze echilibrul, atat la victorii, cat si la infrangeri, si sa aiba rabdare pentru ca vor veni si rezultatele. Este insa nevoie de timp.

Cea mai "sifonata" dupa partida de ieri a iesit Madalina Craciun, care dupa ce primise o lovitura cu piciorul in pometele stang si-a luxat si trei degete de la mana dreapta.

Ca si etapa trecuta una dintre cele mai bune jucatoare ale Braziului, "arbitra" Mihaela Bacescu, a ramas pe banca de rezerve din cauza problemelor medicale, care se pare ca o vor tine departe de gazon pana la finalul turului. O alta absenta importanta a fost si cea a Andreei Zainescu - arbitru si ea -, care a fost nevoita sa ramana la Ploiesti, din motive legate de serviciu.

CS Brazi a inceput jocul in formula: Ionela Dinca - Alina Grigore, Magdalena Poenaru, Diana Florea, Gabriela Bucur, Madalina Craciun - Romina Soare, Mihaela Burtica, Mihaela Grozeanu - Mihaela Radu, Nina Anca (cpt). Acesta din urma a fost si autoarea golului echipei oaspete.

Mai jos, pe langa galeria foto, puteti vedea si cele doua goluri ale gazdelor.


CS METALUL Vlahita - CS Brazi 2-1 (2-1)
Liga I Feminin
Data: 26.09.10, Ora: 11:00
Stadion: Metalul (Vlăhiţa - Harghita)
Spectatori: cca 150
Avertismente: 1 (1-0)
Lovituri de pedeapsa: 1 (1-0)
A: Abran Hunor (Odorheiu Secuiesc - Harghita)
A1: Simo Zoltan (Cristuru Secuiesc - Harghita)
A2: Szabo Attila (Odorheiu Secuiesc - Harghita)



Inceputul jocului


Primul gol al gazdelor (1-0)
 

Golul doi al gazdelor (2-1)
 

Un comentariu:

  1. La primul gol al gazdelor, arbitrul a vrut sa fie surprins in ofside prin pozitia sa in teren ? :))

    RăspundețiȘtergere