"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 5 septembrie 2010

UEFA Regions' Cup: Prahova Muntenia a ratat calificarea in turul urmator / Imagini de la ultimul joc

Prahova Muntenia a reusit sa castige ultimul joc disputat in grupa preliminara de calificare la Cupa Regiunilor. Aseara selectionata Romaniei a invins cu scorul de 3-1 reprezentanta Armeniei, Malatia. Din pacate, cu o singura victorie in trei partide, echipa formata din jucatori care evolueaza in campionatele organizate de catre AJF Prahova se intoarce acasa, mai departe mergand FC Carmiel Safed (Israel). Sanse de calificare ar mai avea si echipa organizatoare a Grupei B, West Hungary, clasata pe locul al doilea, daca punctajul sau va fi intre primele doua dintre cele realizate de echipele de pe locul secund al celor trei grupe preliminare.

Asa cum v-am anuntat inca de ieri, jocul Prahovei a fost arbitrat de o brigada condusa la centru de catre croatul Domagoj Vuckov (vezi, aici, pofilul acestuia). Asistenti au fost conationalul sau, Sinisa Premuzaj, si ungurul Lajos Toth, cel care a oficiat si la jocul pierdut in fata israelienilor. Rezerva a fost tot un reprezentant al tarii gazde, Szabolcs Szilasi. Arbitrul a fost destul de solicitat la acest joc, fiind nevoit sa scoata de zece ori cartonasul galben (de doua ori pentru romani) si o data pe cel rosu (pentru un jucator armean). Totodata, a mai acordat si doua lovituri de pedeapsa, cate una pentru fiecare echipa, ambele fructificate.

Echipa Prahova Muntenia a fost urmatoarea: Daniel Sandru - Constantin Badicu, Iulian Militaru, Gheorghe Baragan, Georgian Matei, Marian Stanciu, Daniel Stoian (cpt), Liviu Cernea, Gheorghe Vane, Nicolae Ghita, Mihai Carstocea. Au mai evoluat: Marius Mihai, Bogdan Stroe si Radu Dobrescu. Rezerve neutilizate: Florin Chiru – Ionut Filip, Mihai Safta. Antrenori: Decu Crangasu, Dorinel Beznea.

Delegatia prahoveana urmeaza sa revina in tara in cursul acestei zile. Mai jos, aveti doua imagini de la jocul de ieri.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu