"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 5 septembrie 2010

UNDER 21: Romania s-a calificat la barajul pentru EURO 2011 / Imagini cu arbitrii partidei

Vineri, pe stadionul din Botosani, nationala de tineret a Romaniei a reusit sa invinga echipa similara a Rusiei, cu scorul de 3-0. In urma acestui rezultat tricolorii mici au obtinut calificarea in play-off-ul pentru Campionatul European U21 de anul viitor.

Cele sapte echipe care vor merge la turneul final din Danemarca vor fi desemnate in urma unui baraj la care vor participa castigatoarele celor 10 grupe de calificare si cele mai bune patru echipe clasate pe locul doi in grupa. Dar pana atunci Romania se va deplasa marti in Rusia, pentru a disputa ultimul joc din grupe, impotriva echipei pe care a invins-o vineri seara. Partida se va juca la Sankt Petersburg, de la ora 18:00, si va fi transmisa in direct de Sport.ro.

Mai jos aveti cateva imagini cu arbitrii meciului din orasul moldav, la care au asistat peste 6000 de oameni. Oficialii jocului au venit din Cehia, la centru aflandu-se Jiri Jech (34 ani), asistat la cele doua linii de catre Emil Ubias (37) si Patrik Filipek (42). Rezerva a fost Radek Prihoda (36).

 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu