"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

luni, 11 octombrie 2010

Iti place fotbalul? Vrei sa devii arbitru? Inscrie-te la cursuri!

In aceasta perioada, in majoritatea judetelor din tara au inceput sau urmeaza sa inceapa cursurile scolilor de arbitri. Acestea sunt organizate de catre comisiile de arbitri din cadrul asociatiilor judetene de fotbal. Daca iti place fotbalul si doresti sa devii cavaler al fluierului, primul pas este sa faci o cerere prin care soliciti inscrierea la cursuri.

"4.1. Poate urma cursul de arbitri de fotbal orice cetatean roman, precum si orice cetatean strain cu domiciliul legal stabilit in Romania, cu precadere jucator de fotbal, cu o conduita exemplara in societate si fara sa fi suferit condamnari penale, in urma depunerii documentelor pentru examenul de admitere."  (RODAA - 2009)

Celelalte conditii care trebuie indeplinite pentru a te putea inscrie la cursuri le poti afla de aici, cu mentiunea ca acestea pot fi adaptate de catre comisiile judetene, in functie de necesitatile din zona respectiva.

Ultima zi de inscriere pentru scolile din Valcea si Arges

Astazi este ultima zi in care comisiile judetene de arbitri din Valcea si Arges mai accepta cereri de inscriere din partea eventualilor doritori. Asa ca ar fi bine sa va grabiti, daca vreti ca din primavara viitoare sa purtati echipamentul de arbitru!

Daca la Valcea limita de varsta este intre 15 si 30 de ani, in Arges, pentru a deveni cursant, trebuie sa ai minim 14 ani (conform sitului AJF). Mai multe informatii despre cursurile din primul judet puteti afla de la secretariatul AJF, iar pentru Arges la numerele de telefon 0348/445554 sau 0744/339724.

Succes!

PS: Daca mai aveti date si despre alte scoli de arbitri din tara, le astept la adresa de mail scoaladearbitri@gmail.com. Poate mai sunt persoane care doresc sa se inscrie si nu stiu cum sa procedeze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu