"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

joi, 21 octombrie 2010

UEL: Utrecht - Steaua / Arbitreaza Said Ennjimi

Dupa remiza de infarct cu Napoli, Steaua va incerca asta-seara sa recuperze la Utrecht punctele irosite in partida cu italienii, ramanand astfel in cursa calificarii. Jocul impotriva echipei lui Nesu va fi arbitrat de o brigada franceza, condusa de catre Said Ennjimi (foto). Ca un fapt divers, unul dintre arbitrii aditionali, Fredy Fautrel, a oficiat la jocul Under 21 Romania - Anglia, scor: 0-0 (vezi aici).

Nascut pe 13 iunie 1973, in Casablanca - Maroc, centralul de asta-seara locuieste, in prezent, in Poitou-Charentes, o regiune din vestul Frantei. Are 1.76 m inaltime si 78 kg. Este de profesie contabil, iar in afara limbii franceze mai vorbeste engleza si araba.

Ennjimi a inceput arbitrajul in anul 1998, iar din 2008 este arbitru international. In cele 18 jocuri oficiate in competitiile europene, dintre care trei in Europa League, are o medie de aproape 4 cartonase galbene pe meci. Nu a arbitrat niciun joc intre reprezentate ale celor doua tari, in schimb a oficiat la doua partide ale echipelor romanesti. Daca Vasluiul a castigat cu 2-1 contra lui AEK Atena, CFR Cluj a pierdut cu 0-3, pe teren propriu, in fata lui PSV Eindhoven. Asadar o victorie si o infrangere... Lipseste un rezultat de egalitate. Sa iasa in seara aceasta?


Arbitru: Said Ennjimi (FRA)
Arbitri asistenti: Frédéric Cano (FRA), Fredji Harchay (FRA)
Arbitri aditionali: Tony Chapron (FRA), Fredy Fautrel (FRA)
Al patrulea oficial: Lionel Jaffredo (FRA)
Delegat UEFA: Jaroslav Dudl (CZE)
Observator pentru arbitri: Amit Klein (ISR)


Grupa K

Loc  Echipa       Joc    V     E      I   Gm   Gp   Pts

1    Liverpool      2      1     1      0     4     1       4

2    Napoli          2      0      2     0     3     3       2

3    Utrecht         2      0      2     0     0     0       2

4    Steaua          2      0      1     1     4     7       1


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu