"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

joi, 14 octombrie 2010

Vrancea: Se fac inscrieri pentru cursurile de arbitri

Comisia de arbitri din cadrul Asociatiei Judetene de Fotbal Vrancea a anuntat ca au inceput inscrierile pentru noua scoala de arbitri, care va fi organizata pe parcursul campionatului 2010-2011. Cursurile vor avea loc martea si joia, de la ora 17:00, la stadionul "Milcovul". Cei care doresc sa participe trebuie sa aiba varsta intre 16 si 27 de ani. Mai multe relatii se pot afla de la sediul AJF Vrancea.

PS: Daca mai aveti date si despre alte scoli de arbitri din tara, le astept la adresa de mail scoaladearbitri@gmail.com. Poate mai sunt persoane care doresc sa se inscrie si nu stiu cum sa procedeze.

2 comentarii:

  1. cam "batrani" la 27 de ani. au 3 ani sa promoveze la C, aproape imposibil :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu este imposibil... E normal sa ai mai multe sanse daca esti mai tanar, dar nu este obligatoriu sa promoveze toti la Liga 3. Este nevoie de arbitri si pe plan local, unde pot oficia pana la 45 de ani! Ei trebuie insa sa stie de la inceput care sunt sansele lor de promovare. Din experienta iti spun ca am lucrat cu oameni dispusi sa arbitreze doar la nivel judetean, din pasiune pentru fotbal.

    RăspundețiȘtergere