"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 5 octombrie 2010

Women's U17: Cristina Bujor a debut la un joc international


De la Filipestii de Padure la... Deinze

In perioada 3 - 8 octombrie, in Belgia se desfasoara un miniturneu de fotbal feminin la care participa patru reprezentative nationale de junioare sub 17 ani. Jocurile conteaza pentru primul tur preliminar al Campionatului European care va avea loc anul viitor in Elvetia. La acest turneu tara noastra are doua reprezentante, ambele arbitri FIFA: Cristina Bujor (foto) - arbitru, 27 ani, aflata pe lista FIFA din 2010 si Irina Mart - arbitru asistent, 38 ani. Aceasta din urma este cel mai vechi asistent international (femei) de la noi, aflandu-se pe aceasta lista de 10 ani.

Echipele pe care le arbitreaza fetele noastre sunt: Belgia (tara gazda), Anglia, Armenia si Turcia. Acestea fac parte din Grupa a 6-a si isi disputa jocurile pe trei stadioane: KMSK - din Deinze, Marcel De Kerpel - Wetteren si VC Eendracht Aalst din Aalst. Cristina Bujor si Irina Mart au ajuns in Benelux de sambata, iar duminica deja au arbitrat prima partida, in care tara gazda a dispus de Armenia cu scorul de 7-0.

Pentru Cristina acesta a fost primul joc international oficiat la centru, pana acum fiind doar rezerva la alte meciuri. Vineri seara ea a arbitrat la Filipestii de Padure, in etapa a sasea a Ligii a III-a, partida castigata de echipa gazda importiva Viitorului Chirnogi (scor: 2-1), pentru ca sambata sa ia avionul catre Belgia.

Al doilea joc al Cristinei se va disputa astazi, tot la Deinze, intre Armenia si Anglia, cu incepere de la ora 18:00 (17:00 ora locala). La acest mini-turneu ea va mai oficia la o partida (vineri), insa din postura de rezerva. In schimb, Irina Mart va fi arbitru asistent la ambele jocuri. Intoarcerea in tara este prevazuta pentru sambata, 9 octombrie.

Iata cateva date despre partidele fetelor noastre:

Grupa 6

1. Belgia - Armenia 7-0 (3-0)                  
Data: 03.10.10, Ora: 18:00
Stadion: KMSK Deinze - Deinze
Avertismente: nu au fost
Eliminari: nu au fost
Lovituri de pedeapsa: 1 (1-0)
A: Cristina Bujor (Romania)
A1: Irina Mirt (Romania)
A2: Carla Di Carlo (Italia)
R: Giovanna Farinelli (Italia)
Observator: Outi Saarinen (Finlanda)

2. Armenia - Anglia
Data: 05.10.10, Ora: 18:00
Stadion: KMSK Deinze - Deinze
A: Cristina Bujor (Romania)
A1: Irina Mirt (Romania)
A2: Anne Cheron (Belgia)
R: Claudine Brohet (Belgia)
Observator: Andrews Hope (Scotia)

3. Anglia - Belgia
Data: 08.10.10, Ora: 17:00
Stadion: VC Eendracht Aalst - Aalst
A: Linn Wikström (Suedia)
A1: Anna Nyström (Suedia)
A2: Irina Mirt (Romania)
R: Cristina Bujor (Romania)
Observator: Andrews Hope (Scotia)

Mai multe detalii despre Cristina Bujor puteti afla dand click aici. Mai jos aveti cateva imagini de la jocul arbitrat de ea la Filipestii de Padure (Foto: Cristi Damian). 
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu