"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 28 noiembrie 2010

Aflati in greva, arbitrii scotieni au ramas si fara sef / Hugh Dallas a demisionat!

A plecat din cauza unui... e-mail!

In Scotia scandalurile in jurul arbitrilor se tin parca scai. Dupa declansarea grevei in urma careia mai multe partide, care ar fi trebuit sa se desfasoare in acest weekend, au fost anulate, iar cele din Premier League au fost conduse de catre arbitri din Portugalia, Luxemburg si Israel (vezi aici), de ieri a mai aparut o problema. Seful cavalerilor fluierului din tara kiltului si a whisky-ului si-a prezentat demisia! Culmea este insa ca motivul a fost cu totul altul decat greva arbitrilor! Acesta are legatura cu... Biserica Catolica si cu... Papa!

In luna septembrie Papa Benedict al XVI-lea a facut o vizita in Scotia, o tara in care 42% din populatiei este prezbiterana, doar 13% apartinand Bisericii Catolice. Se pare ca atunci Hugh Dallas (foto: SNS) ar fi trimis un e-mail satiric referitor la Papa si scandalurile recente din cadrul Bisericii Romano-Catolice, considerat jignitor de catre reprezentantii acesteia. De altfel ei au cerut sefului Federatiei Scotiene de Fotbal nici mai mult, nici mai putin decat demiterea lui Dallas!

Din pacate pentru fostul mare arbitru international, demisia sa va insemna mai mult ca sigur si plecarea din cadrul Comisiei de arbitri a UEFA, acolo unde facea echipa cu Pierluigi Collina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu