"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 9 noiembrie 2010

Andrei Pavel-Cojocaru - Premiul 3 la concursul lunii octombrie

Am promis ca voi incepe prezentarea celor care au castigat premii la concursurile organizate in lunile septembrie si octombrie de catre „ScoalaDeArbitri” si http://www.accesorii-arbitraj.ro/, primul magazin online de produse pentru arbitri din Romania. Interesant este ca, desi au participat si alti iubitori ai fotbalului care nu sunt arbitri, toti cei sase castigatori de pana acum sunt arbitri activi. Patru vin din Prahova si cate unul din Brasov, respectiv Giurgiu. Astazi vom afla cine este cel care a obtinut „Premiul 3” la concursul din luna octombrie.

Pavel-Cojocaru Andrei este un tanar in varsta de 20 de ani, din Brasov, care a a absolvit scoala de arbitri in 2010 cu o nota foarte mare - 9.50. De altfel si nota de la examenul pentru categoria a II-a a fost una foarte buna - 9.00. A ales arbitrajul urmare a pasiunii sale pentru fotbal, iar din primavara si pana acum are deja 40 de jocuri oficiate.

Este pentru a doua oara cand castiga un premiu la un concurs, precedentul fiind un bilet la meciul Steaua - Twente, in Cupa UEFA, oferit de catre un post de televiziune.

La acest concurs, el a castigat un fluier FOX CMG Finger, un pix B+D si o moneda (rosu/negru) pentru tragerea la sorti (vezi foto cu Premiul 3, oferit de catre www.accesorii-arbitraj.ro). 

Premiul 3 - Concursul lunii octombrie

Andrei, despre „sportul rege” si hobby-urile sale: „Imi place fotbalul, imi place sa ma uit la meciuri, dar si sa joc. Nu am fost legitimat la niciun club, am facut-o doar de placere in curtea scolii, in fata blocului, oriunde si oricand prindeam ocazia. Pe langa fotbal in timpul liber mai joc biliard, tenis de picior. Imi petrec foarte mult timp in fata calculatorului.”

PROFIL
In echipament de arbitru
Nume & Prenume:  Pavel-Cojocaru Andrei
Comisia din care face parte: CJA Brasov
Specializare: Arbitru
Lot: Liga a V-a
Data si locul nasterii: 12.08.1990 / Brasov
Domiciliu: Brasov
A devenit arbitru la: 16.03.2010 (Nota: 9.50)
Primul joc oficiat: 20.03.2010
Anul obtinerii categoriei a II-a: 2010 (Nota: 9.00)
Promovare in Liga a V-a: 08.09.2010
Numar de jocuri arbitrate: 40

Studii: In prezent este student in anul II la Universitatea Transilvania din Brasov; Facultatea de Inginerie Mecanica; Specializarea: Autovehicule Rutiere

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu