"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 23 noiembrie 2010

Dinamo - Craiova, un joc de referinta pentru patru arbitri prahoveni / Galerie Foto


Pe 10 noiembrie, inaintea sfertului de finala al Cupei Romaniei Timisoreana dintre Dinamo Bucuresti si Universitatea Craiova a avut loc o partida extrem de interesanta intre fostele glorii ale celor doua cluburi.

Pe gazonul din "Stefan cel Mare" au pasit nume de legenda ce au "scris" o parte din istoria fotbalului romanesc, jucatori pe care orice cavaler al fluierului si-ar fi dorit sa-i arbitreze. Onoarea de a oficia la acesta partida a revenit unei brigazi prahovene, alcatuita din patru tineri care au "fluierat" pana acum doar prin campionatul judetean. Cu siguranta, acest joc a fost cel mai important din cariera lor.

Augustin, Beldeanu, Moraru, Donose, Lupescu, Prunea, Sandoi, Stanga, Selymes sunt doar cativa dintre cei alaturi de care s-au aflat George Fratila, Mihai Fratila, Bogdan Banu si Laurentiu Piciu, intr-o seara de gala pe care nu o vor uita niciodata.

Mai jos aveti o galerie foto in care ii puteti vedea pe cei patru arbitri la inspectia terenului, la incalzirea de dinaintea jocului si in "focul luptei", incercand sa se ridice la inaltimea evenimentului.

Ma bucur foarte mult pentru ei si le doresc sa mai aiba parte de astfel de meciuri! Bogdan Banu, care tocmai a promovat in Liga 3 si George Fratila sunt inca la varsta la care mai pot spera sa arbitreze fotbalisti adevarati si in jocuri oficiale, nu doar amicale. Cu multa munca si putin noroc vor reusi! Le urez succes!

Pentru a vedea toate numele mari care au incercat sa aminteasca celor prezenti de vremurile frumoase ale fotbalului romanesc, atunci cand ei incantau tribunele prin ceea ce faceau pe gazon, dati click, aici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu