"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

joi, 18 noiembrie 2010

Marius Avram a arbitrat Bulgaria - Serbia 0-1 / Vezi foto & video

Onita si Avram, felicitati de jucatorii ambelor echipe
In urma cu doar cateva ore s-a incheiat partida amicala dintre Bulgaria si Serbia, arbitrata de o brigada din Romania. La centru s-a aflat Marius Avram, iar la cele doua linii Aurel Onita, respectiv Miklos Nagy.

Meciul s-a desfasurat pe o vreme ploioasa in fata unei asistente de numai 2000 de spectatori. Victoria a revenit oaspetilor prin golul marcat de catre capitanul Zigic, in minutul 80, dintr-o faza la limita ofsaidului, judecata foarte bine de catre constanteanul Aurel Onita (vezi mai jos).

In aceasta partida Marius Avram a acordat patru avertismente - unul gazdelor, respectiv trei oaspetilor -, si un cartonas rosu. Practic unul dintre cele trei galbene ale sarbilor s-a transformat in rosu, fiind al doilea acordat aceluiasi jucator. Cel eliminat a fost chiar marcatorul unicului gol, Nikola Zigic, care preluase banderola de capitan de la Nemanja Vidic, inlocuit in minutul 66 de catre antrenorul Vladimir Petrovic, fostul tehnician al Timisoarei.

Mai jos aveti cateva imagini cu arbitri romani, precum si golul prin care formatia lui Lothar Matthaus s-a inclinat in fata Serbiei.

Faza premergatoare golului. Arbitru asistent - Aurel Onita

 
Miklos Nagy si echipa Serbiei la intonarea imnului de stat al oaspetilor

Stadionul "Vasil Levski" - cu spectatorii rataciti print tribune

Vezi unicul gol al partidei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu