"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

vineri, 31 decembrie 2010

Adrian Zinca - Premiul 3 la concursul lunii noiembrie

Printre surprizele pe care "ScoalaDeArbitri" vi le-a oferit anul acesta a fost si organizarea unui concurs cu premii foarte interesante sponsorizat de catre primul magazin online de accesorii pentru arbitri, din Romania, http://www.accesorii-arbitraj.ro/. Unul dintre cei zece fericiti castigatori a fost Adrian Zinca, arbitru asistent, din judetul Prahova, el obtinand premiul trei la editia de luna trecuta.

In varsta de 20 de ani Adrian a absolvit scoala de arbitri in primavara lui 2008, de atunci si pana acum oficiind la aproximativ 200 de jocuri. Nu este de mirare pentru ca la inceput, din cauza efectivului redus, era delegat si la cate trei meciuri pe saptamana. Pana la urma i-a prins bine, el anuntandu-se ca unul dintre arbitrii asistenti de perspectiva, fapt ce i-a adus si debutul in Liga A Prahova, in campionatul trecut.

PROFIL

Nume si Prenume: Zinca Adrian-Alexandru
Specializarea: Arbitru asistent
Lotul din care face parte: Liga B+C Prahova
Data si locul nasterii: 15 mai 1990 / Valenii de Munte
Domiciliu: Magurele / Prahova
Studii: este student in anul I la Universitatea
“Spiru Haret” (Management)
Anul in care a devenit arbitru: 2008
Anul obtinerii categoriei a II-a: 2009
Numar de jocuri arbitrate: cca 200
A jucat fotbal la: Vointa Magurele (Liga A Prahova)
Hobby-uri: Fotbalul si plimbarile

Un comentariu:

  1. din 2008 pana in 2009-2010.nu poti avea 200 de jocuri.garantat!eu am avut cate 2-3 jocuri in fiecare week-end plus intermediare sau cupa miercurea si am strans 80 de jocuri.Multa sanatate Ionut atat tie cat si sotiei Violeta si nu in ultimul rand copilului care banuiesc ca este mandria ta.

    RăspundețiȘtergere