"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

luni, 6 decembrie 2010

Castigatorii concursului lunii noiembrie

S-a incheiat si concursul lunii noiembrie, cel de-al treilea organizat de catre “ScoalaDeArbitri” in colaborare cu www.accesorii-arbitraj.ro , primul magazin online de produse pentru arbitri din Romania. Fata de primele doua acesta a venit cu cateva noutati. S-a redus durata de la patru la trei saptamani, s-a redus numarul de intrebari, in schimb a crescut numarul premiilor! Prin introducerea "Premiului de participare" am oferit sansa fiecarui concurent sa castige un premiu, indiferent de punctajul realizat! Frumos, nu?

Dar haideti sa nu va mai tin in tensiune si sa va anunt pentru cine a venit Mosul in aceasta noapte. In urma tragerii la sorti au iesit castigatori urmatorii:

Premiul 1 - Ciubix
Premiul 2 - florin43
Premiul 3 - Zinca Adrian
Premiul 4 - alexandruchivu

Reamintesc faptul ca primele trei premii au fost oferite de catre http://www.accesorii-arbitraj.ro/, in timp ce al patrulea - Premiul de participare - vine din partea prietenului Razvan Fratila, fost arbitru divizionar, in prezent un foarte bun statistician. Pe langa "Istoria Campionatului Judetean de Fotbal Prahova" acesta din urma mai pregateste,  de ceva timp, o frumoasa surpriza iubitorilor "sportului rege", pe care o voi dezvalui in curand! Asa ca... ramaneti aproape! ;)

Zilele urmatoare voi lua legatura cu fericitii castigatori, pentru a stabili modalitatea prin care vor intra in posesia premiilor. De asemenea le voi face si cate o scurta prezentare pe blog.
Va multumesc tuturor pentru participare si va astept in continuare pe blogul "ScoliiDeArbitri", care va incerca sa va ofere si alte surprize placute!

Vezi cum a decurs extragerea! 

2 comentarii:

  1. Pavel-Cojocaru Andrei7 decembrie 2010 la 09:54

    felicitari castigatorilor

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari castigatorilor , foarte tare prezentarea cu extragerea ...te-ai gandit pana si la muzica ambientala ...foarte frumos Ionut...felicitari si tie

    RăspundețiȘtergere