"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

vineri, 31 decembrie 2010

La Multi Ani, 2011! La multi ani, prieteni!

2010 a ajuns la final. Pentru mine a fost un an foarte interesant, in special in privinta arbitrajului… A fost anul aparitiei “ScoliiDeArbitri”, un blog dedicat tuturor iubitorilor fotbalului, dar in special celor care impart dreptatea pe terenul de joc. Este un proiect pe care l-am inceput din dragoste pentru arbitraj si pe care sper sa-l continui multi ani de aici inainte. Dar despre planurile pe care le am si surprizele care va asteapta vom avea destul timp de vorbit.

Va multumesc tuturor celor care ati fost alaturi de “ScoalaDeArbitri” in cele zece luni de existenta, precum si celor care m-ati ajutat de-a lungul acestei prioade.

De urat va urez numai de bine… prin intermediul prietenilor Alina si Romeo Negoiasa - formatia Alesis! 2011 sa va aduca tot ceea ce va doriti, dar in primul rand sanatate!

La multi ani, colegi arbitri! La multi ani, prieteni ai “Scolii”!


2 comentarii:

  1. Felicitari, Ionut, si tine-o tot asa! Situl tau a fost o foarte frumoasa surpriza, mai ales ca este facut din suflet si scris adesea pana dincolo de miezul noptii, eu putand garanta pentru asta! Este un sit original, care i-a atras si pe cei dinafara lumii arbitrajului, ceea ce este foarte bine. Ma bucur ca doi prahoveni de-ai mei, tu si Alexandru Neculai, predecesorul tau in domeniu, au facut o astfel de bucurie multor oameni de fotbal, dar nu numai. La Multi Ani si la cat mai multe posturi pe acest sit!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani Ionut si pentru 2011 sa ai parte de sanatate maxima care sa te ajute sa revii acolo unde iti place foarte mult... Pe o jumatate de latura a magnificului dreptunghi verde :)

    RăspundețiȘtergere