"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 11 decembrie 2010

Propunere: si arbitrii sa poarte aparatori :)))

Nu radeti pentru ca aceasta propunere vine in urma tot mai multor situatii in care cavalerii fluierului sunt victimele unor atacuri ce le pun in pericol integritatea fizica. :) Am vazut destule faze in care arbitrii asistenti, in special, sunt confundati cu jucatorii adversi. Si cum acestora le este destul de greu sa se fereasca, avand in vedere zona in care isi desfasoara activitatea, cred ca le-ar prinde bine aparatorile pe sub jambiere. :))

Sunt sigur ca cel putin un fost coleg, arbitru asistent in Liga 3 - retras de cativa ani din activitate -, ar fi de acord cu aceasta propunere. Mai ales dupa "talpa", care i-a lasat mult timp urme de crampoane pe tibie, primita la un joc prin judetul Constanta, daca nu ma inseala memoria. Nu-i asa... X? Nu-i dau numele, fiindca mi-e prieten si se poate supara. ;) Dar e liber sa si-l dea el cand vede aceasta postare. ;)

Daca mai aveti si alte idei pentru completarea echipamentului arbitrilor, ca sa nu le mai fie pusa in pericol integritatea fizica, puteti sa le lasati la comentarii. :)

Urmariti mai jos un atac - de cartonas... albastru, cel putin -, a carui victima a fost unul dintre asistentii jocului dintre selectionatele Sao Paulo, respectiv Rio de Janeiro! Nu radeti... stiu ce am scris! Va voi povesti intr-un material separat cum sta treaba cu cartonasul albastru. Amuzanta este si reactia asistentului, care face un gest catre arbitru prin care cere sanctionarea "atacatorului". :)

 

8 comentarii:

  1. Pavel-Cojocaru Andrei11 decembrie 2010 la 18:33

    La gestul lui ma uitam si eu...nu am inteles de ce ia cerut centralului sa acorde cartonas galben pentru jucator...:|

    RăspundețiȘtergere
  2. ori ca esti victima unei astfel de "intrari", ori ca primesti o minge in fata, genunchi...nu e usor...daca la prima vedere pare amuzant, uneori nu-i nici pe departe :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca la costumatia arbitrilor ar trebui adaugate inca catev accesorii...cum ar fi...casca de protectie ca la basseball,si cateva accesorii folosite in jandarmerie..astea in special cand arbitrezi la judet.;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pavel-Cojocaru Andrei12 decembrie 2010 la 15:01

    :)) exact cum sunt jandarmii aia blindatzi:)) trebe sa ne dea si un fanion din metal in caz ca riposteaza vreun jucator:))

    RăspundețiȘtergere
  5. dc poarta arbitrul camera video/foto pe corp :-?

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru "PalmTop": O sa vezi intr-un alt material la care lucrez si pe care sper ca-l voi posta zilele acestea. ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru "Pavel-Cojocaru Andrei":
    1. In privinta cartonasului nu stiu ce culoare cerea, pentru ca arbitrul avea... trei la el. :)

    2. Fara violenta!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru "Anonimi":
    1. Nu-i deloc placut, dar facem si noi haz de necaz. :)

    2. Bune idei. :)

    RăspundețiȘtergere