"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

joi, 27 ianuarie 2011

Arbitrii timisoreni sunt in cantonament la Garana


Asa cum va anuntam zilele trecute, in aceasta perioada se desfasoara cantonamentul organizat de catre CJA Timis, la Garana, in judetul Caras-Severin.

Inceput duminica, 23 ianuarie, stagiul de pregatire se va intinde pana la sfarsitul saptamanii, urmand a se incheia sambata.

La actiunea condusa de catre Cornel Avram participa 17 cavaleri ai fluierului, printre care se afla: Gaspar, Botas si Ghiciulescu (foto), asistenti de lot national.

“Meniul” pregatit de catre fostul asistent de prim esalon consta in doua antrenamente zilnice, la care se aduga, ca desert, si cate “o portie” de teorie.

“Antrenamentele fizice dureaza 80-90 de minute fiecare. Desi zapada este pana la genunchi, baietii fac fata cu stoicism”, a declarat Cornel Avram pentru ScoalaDeArbitri.

Zilele urmatoare va voi prezenta imagini de la Garana, precum si cateva impresii despre acest stagiu.

Un comentariu:

  1. Felicitari tuturor celor care a-ti reusit sa mergeti in acest cantonament si in special felicitari domnului Cornel Avram pt aceste evenimente.Imi pare rau ca nu am reusit sa fiu alaturi de voi, fiind in sesiune...sper sa se mai organizeze astfel de cantonamente...Cu Stima si Respect:Barbu Roland.

    RăspundețiȘtergere