"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 29 ianuarie 2011

A fost sau nu penalty? Dati-va cu parerea!

Priviti o faza interesanta - si foarte grea pentru arbitru -, petrecuta saptamana aceasta in Brazilia! Ce ziceti, se impunea sau nu lovitura de pedeapsa? Motivati raspunsul!

7 comentarii:

  1. Arbitrul clar s-a pacalit deoarece fundasul a lovit minge catre portar. In cel mai rau caz dadea lovitura libera indirecta pentru atac dar nici decum penalty.

    RăspundețiȘtergere
  2. aici trebuia sa intervina arbitrul din spatele portii,poate ca pe arbitru nu'l avantaja pozitia dar el unde se uita,oricum nici vorba de penalty

    RăspundețiȘtergere
  3. da.dupa ce atacantul loveste mingea,aparatorul loveste piciorul adversarului(atac intarziat)dar abia dupa 5 reluari am fost convins de acest lucru.arbitrul,era foarte greu sa vada,a intuit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu merg pe mana arbitrului. Penalty. Mai ales ca era la 5 m de faza. Dupa parerea mea este un atac intarziat.

    RăspundețiȘtergere
  5. In primul rand va multumesc celor care v-ati exprimat opinia. Cred ca aceasta este o buna modalitate de a invata unii de la ceilalti...

    Acum sa va spun si parerea mea, venita tot dupa cateva vizualizari ale filmuletului. Consider ca aparatorul a efecuat un atac corect, jucand mai intai mingea. Nu se poate discuta despre un "atac intarziat" in aceasta faza! Decizia corecta, din punctul meu de vedere, era de a lasa jocul sa continue.

    Daca mai sunt si alte opinii, le astept in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  6. da nu a fost penalty...dar sincer daca eram in locul arbitrului in momentul acela cred ca si eu il dadeam:)

    RăspundețiȘtergere