"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Imagini cu arbitri... la datorie


De la stanga: Valentin Dumitru, Adrian Illyes, Radu Danielenco si Andrei Achimescu (toti din Prahova)
Dupa ce anul trecut am tot prezentat fotografii cu arbitri, de pe la diferite jocuri, atat din tara cat si din strainatate, voi continua acest obicei si in 2011, inaugurand o noua rubrica, intitulata "Arbitri la datorie". Aici veti gasi imagini cu cei care impart dreptatea pe terenul de joc indiferent de esalon, de la meciurile de juniori pana la cele de seniori. Sper sa va placa si sa o urmariti cu atentie, mai ales daca sunteti cavaleri ai fluierului... oricand va puteti regasi printre cei fotografiati, pentru ca "ScoalaDeArbitri" are prieteni in toata tara. Asa ca fiti cu ochii in patru! ;)

Daca va regasiti in aceste poze si vreti sa le aveti la rezolutia originala (mult mai mare), scrieti-mi la adresa scoaladearbitri@gmail.com, pentru a vi le trimite. 

De asemenea, daca aveti imagini cu voi sau cu alti colegi de la diferite jocuri si vreti sa apara pe acest blog, le astept la aceeasi adresa, cu rugamintea de a preciza sursa.

Astazi ii puteti vedea "in exercitiul functiunii" pe prahovenii: Valentin Dumitru (Asistent, Liga 2), Adrian Illyes (Arbitru, Liga 2), Radu Danielenco (A, Liga 3), Andrei Achimescu (As, Liga 3), dar si pe Claudiu Loghin (Pascani, As, Liga 2), Iosif Erdei (Slatina, A, Liga 2), Mugurel Vadan (Bucuresti, A, Liga 2), Claudiu Florea (Pitesti, As, Liga2) sau pe nemtenii Vladimir Urzica (As, Liga 1) si Nicolae Botezatu (fost asistent, Liga 2, in prezent observator Liga 3).

Avand in vedere ca voi posta si imagini mai vechi, cu arbitri pe care n-am avut ocazia sa-i cunosc, va rog, pe cei care-i recunoasteti, sa lasati un comentariu in care sa specificati numele si poza in care apar acestia.

Multumesc prietenilor de la BacauSport.ro, pentru fotografiile pe care mi le-au pus la dispozitie!

Un comentariu: