"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

miercuri, 26 ianuarie 2011

Tudor, Nica si Onita - cu nationala in Cipru

Alexandru Tudor, Cristian Nica si Aurel Onita vor participa, alaturi de echipa nationala a Romaniei, la cea de-a XIII-a editie a “Cyprus Cup”, ce se va desfasura in zilele de 8 si 9 februarie. Ei au fost desemnati de catre Comisia Centrala a Arbitrilor ca urmare a invitatiei venite pe adresa acesteia, din partea organizatorilor turneului.

Conform sitului Federatie Romane de Fotbal (frf.ro), delegatia noastra, care-i va cuprinde si pe cei trei arbitri, se va deplasa in Cipru pe data de 3 februarie, urmand a reveni in tara pe 10, la o zi dupa cel de-al doilea joc.

Pe langa nationala gazda si cea a lui Razvan Lucescu, la acest turneu vor mai participa reprezentativele Suediei si Ucrainei.

In prima zi se vor disputa doua partide, Cipru - Suedia (stadion GSP - Nicosia, ora: 19.00) si Romania - Ucraina (stadion Municipal - Paralimni, ora: 20.30). Pe 9 februarie invingatoarele isi vor disputa finala mare (Nicosia, ora: 20.30), iar invinsele finala mica (Paralimni, ora: 20.30).

Arbitrii nostri au asigurate doua jocuri: Cipru - Suedia si, in functie de rezultatul Romaniei, finala mare sau finala mica.

2 comentarii:

  1. Salut. Ionut, daca e adevarat ca sunt arbitrii si din Suedia, Ucraina si Cipru, Tudor & Co nu pot avea doua jocuri, pt simplul motiv ca mai raman doua jocuri brigazi! E doar o parere, toate stii mai multe...

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut, Alex!E posibil sa fi aparut vreo modificare in privinta brigazilor de arbitri! Am facut rectificarea cuvenita.

    PS: Multumesc pentru atentionare! Daca mai observi si alta data, te rog sa ma anunti. O poti face si pe mess... stii ca nu ma deranjeaza!

    RăspundețiȘtergere