"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

joi, 24 februarie 2011

Cel mai bun arbitru din lume a condus Porto - Sevilla (0-1) / Galerie Foto

Howard Webb a eliminat un fost jucator al CFR-ului

FC Porto este a doua echipa calificata in optimile Europa League, dupa dubla cu Sevilla incheiata 2-2. Prima a fost TSKA Moscova, marti, in dauna grecilor de la PAOK Salonic. Desi a pierdut pe propriul teren, cu 0-1, echipa lui Sapunaru merge mai departe datorita golurilor mai multe marcate in deplasare.

Partida de pe Dragao a fost oficiata de o brigada din Anglia, avandu-l la centru pe cel mai bun arbitru al lui 2010, Howard Webb. Cel care a condus anul trecut finala Ligii Campionilor si pe cea a Campionatului Mondial, a avut mult de lucru la meciul din Portugalia. A fluierat 33 de faulturi (15 gazdele, 18 oaspetii), a acordat 5 cartonase galbene si 2 rosii. Daca la avertismente Sevilla conduce detasat (4-1), la eliminari a fost egalitate.

Titular in apararea lui FC Porto, fostul jucator al CFR-ului, Alvaro Pereira, a parasit mai devreme terenul (min 72), in urma unei atac peste limita regulamentului asupra unui adversar. La cinci minute l-a urmat si Alexis, dupa ce a primit al doilea avertisment.

Asistentii au semnalizat 3 ofsaiduri (2-1) si 15 cornere (11-4).

Howard Webb a fost ajutat la liniile de margine de catre Peter Kirkup si Stephen Child, iar la liniile de poarta de catre Andre Marriner si Michael Oliver. Al patrulea oficial a fost Stuart Attwell.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu