"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

joi, 17 februarie 2011

Dupa Cipru - Suedia, Lille - PSV / Tudor arbitreaza asta-seara in Europa League

Cei sase romani care vor oficia asta-seara. De la stanga: Avram, Onita, Petrescu, Tudor, Nica si Hategan

Dupa ce au participat alaturi de echipa nationala la “Cyprus Cup”, Alexandru Tudor, Cristian Nica si Aurel Onita se afla in Franta, acolo unde vor oficia asta-seara in 16-imile Europa League. Impreuna cu cei trei mai sunt: Marius Avram, Ovidiu Hategan si Radu Petrescu. Acestia vor forma brigada meciului dintre Lille si olandezii de la PSV, care se va disputa cu incepere de la ora 22:05. Observator pentru arbitri a fost desemnat un croat, in timp ce observator de joc este un belgian.

Partida de asta-seara este a treia pentru Tudor, Nica, Onita si Avram in care arbitreaza echipa franceza si a doua pentru Hategan si Petrescu. Precedentele jocuri au fost: pe teren propriu contra spaniolilor de la Valencia (17.09.09, scor: 1-1), respectiv in Belgia, la Gent (30.09.10, scor: 1-1), ambele in faza grupelor.

Interesant este si faptul ca la prima partida, diputata pe “Lille Métropole”, brigada a fost exact cea din seara aceasta. Atunci Alexandru Tudor a aratat cinci cartonase galbene, doua gazdelor si trei oaspetilor.

Toamna trecuta, la Gent (vezi foto - jos), al doilea arbitru aditional a fost brasoveanul Robert Dumitru, iar rezervaTeo Craciunescu. Tot doua galbene au primit francezii, la fel ca si partenerii lor de intrecere.

Dupa cum se poate observa meciurile s-au incheiat la egalitate,  rezultatele fiind identice. Ar fi culmea ca si in seara aceasta sa sa se repete istoria!

Din pacate, nicio televiziune din Romania nu a preluat acest meci.

Sa le tinem pumnii baietilor nostri, pentru o prestatie reusita!


Europa League
16-imi, ora 22:05

LOSC Lille Métropole - PSV Eindhoven
Stadion: Lille Métropole - Villeneuve-d'Ascq
Arbitru: Alexandru Dan Tudor
Arbitru asistent: Cristian Constantin Nica
Arbitru asistent: Aurel Onita
Arbitru aditional: Marius Avram
Arbitru aditional: Ovidiu Alin Hategan
Al patrulea oficial: Radu Petrescu
Delegat UEFA: Jean-François Crucke (BEL)
Observator pentru arbitri: Dragutin Karlo Poljak (CRO)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu