"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 1 februarie 2011

FOTOGRAFIA ANULUI / Cine credeti ca este fata din imagine?


Foto - ghicitoare: Cine credeti ca este in imagine?

Faza s-a petrecut la unul dintre meciurile amicale care s-au disputat zilele acestea pe la noi prin tara. Dupa ce mingea a parasit terenul de joc, o reprezentanta a sexului frumos, aflata prin zona, a vrut sa faca o fapta buna trimitand-o de unde a venit. A lovit atat de bine balonul incat a starnit admiratia si aplauzele celor prezenti in tribune. Ba chiar, din surse sigure, am aflat ca patronul uneia dintre echipe s-ar fi interesat imediat de situatia sa contractuala, dorind sa o transfere pe loc!

Un fotoreporter priceput n-a ratat executia, imaginea putand concura fara probleme la categoria "Cea mai buna fotografie a anului"! Ii transmit felicitari si-i multumesc pentru poza! Inca nu-i dezvalui numele, pentru a nu influenta raspunsurile! ;)

Asadar, cine este fata din imagine?

Indiciu: in mana stanga are un aparat foto!

PS: Era sa uit... NU ESTE TRANSFERABILA!

8 comentarii:

  1. Diana Paduraru sau Roxana Banaseanu. Daca ar fi lovit mingea cu stangul, cu siguranta era acum titulara la... CS Brazi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Diana Paduraru,la meciul amical Bacau-Vaslui de duminica.

    RăspundețiȘtergere
  3. diana paduraru poze dp facebook;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ați avut dreptate! Diana Păduraru, reporterul ȘcoliiDeArbitri, este în poza realizată de către Ioan Bîșcă, fotograf la ziarul Deșteptarea! Băcăuanca noastră era în "exercițiul funcțiunii", la partida amicala dintre echipa fanion a orașului său și FC Vaslui, de la care v-am prezentat o galerie foto.

    PS: Poza nu am luat-o de pe facebook... am primit-o cu mult timp inainte de a ajunge acolo! ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru "Dragos Mihai Trestioreanu": Loveste foarte bine si cu stangul, doar ca, asa cum am spus si in material, este NETRANSFERABILA! :)

    RăspundețiȘtergere