"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

vineri, 18 februarie 2011

Vasile Avram, despre arbitrii din Liga 1: "Sunt foarte bine pregatiti!" / Teste fizice la "-11" grade!

Miercuri dimineata, pe pista stadionului din Sfantu Gheorghe, arbitrii din Liga 1 au sustinut testele fizice premergatoare inceperii returului de campionat. In ciuda frigului patrunzator (au fost -11 grade Celsius!), acestia au avut rezultate foarte bune, lucru remarcat si de grecul Kyros Vassaras, membru al Comisiei UEFA. De altfel, oaspetele CCA s-a aratat placut impresionat si de conditiile de pregatire oferite cavalerilor din primul esalon.

In acelasi context, Vasile Avram, presedintele Comisiei Centrale, a spus pentru GSP TV ca "arbitrii sunt foarte bine pregatiti si vor fi gata de startul campionatului."

Un comentariu:

  1. Domnul Kyros Vassaras a fost si la noi in Irlanda saptamana trecuta (vineri si sambata) cand a avut loc seminarul nostru. Ne-a prezentat cateva clipuri si fiind in primul rand am fost ridicat si rugat sa ii arat cum arbitrii asistenti irlandezi semnalizeaza arbitrului un penalty.
    Seminarul nostru a culminat cu intrarea in scena a domnului Howard Webb MBE la dineul oficial de sambata seara chiar inainte de inmanarea ecusoanelor FIFA. A doua zi l-am avut ca oaspete de onoare pentru aproape doua ore, timp in care ne-a povestit toata istoria dansului de la finala Ligii Campionilor pana la finala Campionatului Mondial. O poveste fascinanta !!!
    Si ca weekendul meu sa fie complet, am avut onoarea sa il intalnesc si pe Gary Lineker (da, impreuna cu Danielle :) ) tot sambata.
    PS - pentru Dumnezeu ! nu le mai dati palinca arbitrilor irlandezi cand mai vin prin Ardeal :)

    RăspundețiȘtergere