"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 19 martie 2011

Andrei Antonie a arbitrat Aerostar - Onesti 0-1 / Vezi statistica jocului si o galerie foto


Ieri, in etapa a XVIII-a din cel de-al treilea esalon, pe stadionul Aerostar din Bacau echipa gazda a primit replica celor de la FCM Onesti intr-un derby judetean care se anunta foarte disputat. La acest joc Comisia Centrala a Arbitrilor a delegat o brigada din lotul Ligii 2, cu Andrei Antonie la centru. Proaspat transferat de la CJA Prahova la Comisia Municipiului Bucuresti acesta a fost ajutat la cele doua linii de catre Imre Bucsi si Joszef Peter, ambii din Sfantu Gheorghe. Rolul de observator pentru arbitri l-a indeplinit fostul asistent FIFA Ioan Silviu Veronel.

La meci a fost prezenta si “ScoalaDeArbitri”, prin Diana Paduraru, care a indurat temperatura foarte scazuta (sub 0 grade Celsius) pentru a va oferi o serie de imagini cu cavalerii fluierului, dar si o statistica a jocului.

Brigada de arbitri a avut destul de mult de lucru, Andrei acordand 5 cartonase galbene (3-2) si 1 penalty, in urma caruia s-a stabilit si scorul final. La randul lor cei doi asistenti au semnalizat 9 ofsaiduri si 5 faulturi - Imre, respectiv 4 ofsaiduri si 2 faulturi - Joszef. Per total cei trei au avut o prestatie foarte buna, fiind felicitati, la final, de catre reprezentatii ambelor echipe.


Aerostar Bacău - FCM Onesti 0-1 (0-1)
Liga 3, Etapa 18, Seria 1
Stadion: Aerostar (Bacău - Bacău) 
A: Antonie Sorin Andrei (Breaza - Prahova) 
A1: Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe - Covasna) 
A2: Peter Joszef (Sfântu Gheorghe - Covasna)
Obs: Ioan Silviu Veronel (Galaţi - Galaţi) 
Obs: Bacescu Mihai (Braşov - Braşov) 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu