"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 29 martie 2011

Brigada romaneasca la Cehia - Liechtenstein / DigiSport, ora 18:30

De la stanga: Hategan, Platini si Sovre (foto: bihon.ro)
Printre cele zece brigazi care vor oficia asta-seara in preliminariile Campionatului European 2012 se afla si una din Romania. Aceasta a fost desemnata sa conduca partida dintre Cehia si Liechtenstein, din Grupa I de calificare.

La centru se va afla Ovidiu Hategan (Arad), iar la cele doua linii de margine Octavian Sovre (Oradea), respectiv Miclos Nagy (Cluj). Al patrulea oficial va fi Istvan Kovacs ( Satu-Mare).

Pentru arbitrul aradean acesta este primul joc intertari, la nivel de seniori, de la nominalizarea sa pe lista FIFA, in 2008. El face parte din categoria a doua a arbitrilor europeni, acolo unde a fost promovat de catre UEFA la sfarsitul anului trecut.

In varsta de 30 de ani Ovidiu Hategan este considerat o mare speranta a arbitrajului european, fiind inclus in programul “Mentori si talente”. De altfel, in acelasi program a fost inclus si colegul sau de brigada Octavian Sovre (vezi foto, alaturi de presedintele UEFA, Michel Platini).

Jocul de pe stadionul “Strelecky Ostrov”, din Ceske Budejovice, va incepe la ora 18:30 (17:30, locala) si va putea fi urmarit in Romania pe Digi Sport.

Vezi aici care sunt arbitrii celorlalte noua jocuri de asta-seara din preliminariile Campionatului European.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu