"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 27 martie 2011

Fotbalul adevarat te asteapta pe Drumul Mingii / Vezi care sunt etapele

Asa cum va anuntam zilele trecute, pe 16 martie au inceput inscrierile pentru Drumul Mingii, campanie organizata de catre Timisoreana.

„1000 de români pasionaţi de fotbal, peste 2000 de km şi peste 40 de zile de desfăşurare sunt coordonatele Drumului Mingii.”

Acestei frumoase initiative s-au alaturat legende ale fotbalului romanesc precum Balaci, Belodedici, Cartu, Camataru si Bumbescu. Cei 1000 de microbisti care vor fi selectionati au sansa de a-si „dovedi ataşamentul faţă de valorile Fotbalului Adevărat mergând câte 2,5 km cu mingea la picior. De pe margine îi vor susţine toţi cei care cred în fotbal.”

Este o campanie extraordinara si e pacat sa nu contribuim si noi la succesul ei. Daca va fi o reusita probabil ca Timisoreana o va organiza si anul viitor, iar traseul va fi altul. Vorbesc de alt traseu pentru ca sunt convins ca foarte multi si-ar fi dorit ca Drumul Mingii sa treaca si prin orasul lor. Pentru mine insa mai important este faptul ca exista aceasta campanie care promoveaza fotbalul adevarat.

 „Primul participant va porni la drum pe data de 16 aprilie, din Timişoara către Lugoj. Drumul Mingii va trece prin oraşele Timişoara, Craiova, Piteşti, Brăila, Galaţi, Piatra Neamţ, Bistriţa şi se va opri la Braşov pe data de 25 mai.”

Vedeti mai jos care sunt cele sase etape ale Drumului Mingii:


Cei care doresc să ia parte la Drumul Mingii sunt invitaţi să se înscrie pe site-ul www.fotbaladevarat.ro. Ce trebuie să faci pentru a fi unul dintre cei 1000 de participanţi?

1.      Creează-ţi un cont
2.      Completează profilul cu datele cerute
3.      Alege tronsonul pe care vrei să participi
4.      Scrie motivaţia pentru care vrei să să te alături cauzei
5.      Promovează-ţi profilul şi strânge puncte

Poti fi cel care va da startul Finalei Cupei Romaniei, alaturi de legende. Nu rata sansa de a participa la o campanie adevarata, despre frumusetea sportului rege. Ai ocazia de a arata intregii tari ca iti doresti „fairplay, dedicare şi pasiune atât pe teren, cât şi în tribunele stadioanelor.”

Toţi ne dorim Fotbal Adevărat!


Mai citeste si: Arbitrii dau startul Drumului Mingii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu