"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 20 martie 2011

Ieri arbitru, astazi… fotbalista / Liga I Feminin: CS Brazi - Metalul Vlahita

In verde, de la stanga: Gabi Bucur, Diana Florea si Madalina
Craciun. Fotografia este de la meciul tur, in care oaspetele de
astazi au castigat cu 2-1.
Astazi, de la ora 14:30, pe stadionul “Chimia”, echipa locala CS Brazi va intalni Metalul Vlahita, intr-o partida contant pentru etapa cu numarul 15 a Ligii I Feminin.

Asa cum ati putut afla de pe blogul nostru, in lotul echipei gazde sunt cateva fete care practica si arbitrajul. Din pacate insa numarul acestora s-a redus fata de anul trecut, din diverse motive. Dar asupra acestui subiect voi reveni intr-un alt material.

Pentru ca meciurile din Liga I se desfasoara duminica, fetele nu pot arbitra decat sambata. Ieri insa doar una singura a oficiat, celelalte nefiind delegate, deoarece nu au sustinut testele organizate inaintea inceperii campionatului.

Astfel, Madalina Craciun, nou promovata in primul esalon judetean, s-a aflat la una dintre linii la o partida din Liga B Prahova. Astazi, tanara jucatoare va fi printre titulare, ea evoluand pe postul de fundas stanga.

In alta ordine de idei jocul de langa Combinat va fi condus de o brigada prahoveana din lotul Ligii 3, cu Mihai Amoraritei la centru. Campineanul va fi ajutat la cele doua linii de catre Bogdan Banu si Marius Diaconu, ambii din Ploiesti.

Interesant este ca inaintea acestui meci cei trei vor mai oficia la o partida din ultima liga a campionatului judetean, ce se va incheia in jurul orei 13:00.



SUPER OFERTE:
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu