"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

luni, 21 martie 2011

Liga I Feminin: Brazi - Vlahita 1-0 / Gazdele s-au aparat cu… arbitrii :)


Da, acesta este adevarul… arbitrii au pus umarul la victoria celor de la CS Brazi, doar ca nu este vorba de cei care au condus jocul, ci de arbitrii din echipa gazdelor! J Daca va uitati la apararea acestora ea este compusa din patru fete care au si ecuson de arbitru.

Madalina Craciun, Diana Florea, Gabi Bucur si Mihaela Bacescu au evoluat din primul pana in ultimul minut, facand tot posibilul ca mingea sa nu scuture plasa portii Ionelei Craciun. Pe parcursul jocului a intrat si Andreea Zainescu, tot o absolventa a scolii de arbitri. Dar despre situatia sa si a Mihaelei Bacescu voi vorbi intr-un alt material, pentru ca se pare ca vor renunta definitiv la fluier si fanion.

Gazdele au inceput jocul cu gandul la revansa, dupa ce in tur au pierdut la limita, cu scorul de 2-1, si cu dorinta de a-si pastra pozitia a treia in clasament. S-au instalat in terenul advers creandu-si cateva ocazii pe care le-au ratat insa cu seninatate. Pe parcurs oaspetele au echilibrat partida, avand chiar momente de dominare, in finalul acesteia.

Una peste alta jocul a placut celor aproximativ 150 de spectatori prezenti in tribune, la spectacolul din teren contribuind si brigada de arbitri, prin prestatia fara greseala.


CS Brazi - CS Metalul Vlahita 1-0 (1-0)
Stadion: Chimia (Brazi - Prahova)
Spectatori: cca 150
A marcat: Mihaela Radu (min. 33)
Cartonase galbene: 2 (2-0)
Cartonase rosii: 1 (0-1)
A: Amoraritei Mihai (Câmpina - Prahova) 
A1: Banu Adrian Bogdan (Ploieşti - Prahova) 
A2: Diaconu Marius Petru (Ploieşti - Prahova)

CS Brazi: Ionela Dinca - Madalina Craciun, Diana Florea, Gabriela Bucur, Mihaela Bacescu - Rebeca Simion ('60 Andreea Zainescu), Mihaela Burtica, Maria Bardea, Romina Soare ('85 Andreea Popescu) - Mihaela Grozeanu, Mihaela Radu. Antrenor: Mircea Hagianu

Rezerve neutilizate: Magdalena Poenaru, Daniela Tudose, Anda Stefanescu, Maria Dumitru.


Asistent in ultimul esalon, central in Liga I

Asa cum v-am anuntat in alt material brigada acestui joc a mai oficiat la o partida inaintea celei de pe stadionul “Chimia”. Cei trei au condus jocul dintre CS Brazi III Negoiesti si Progresul Puchenii Mosneni, din ultimul esalon judetean.

Centralul acestui meci a fost Bogdan Banu, in timp ce arbitrul partidei din Liga I Feminin s-a aflat la linie.

Incheiat la egalitate, scor: 2-2 (1-1), jocul de la Negoiesti le-a pus mult mai multe probleme arbitrilor decat cel al fetelor, in special pentru ca fairplayul pare o notiune necunoscuta in zona. S-au aratat 7 cartonase galbene (6-1), toate pentru comportari nesportive, in timp ce jocul a fost intrerupt pentru un numar aproape dublu de faulturi (peste 40).

Arbitri peste tot

Arbitrii au fost prezenti la acest meci in numar foarte mare, ei aflandu-se atat pe teren, cat si in tribune! Pe langa cei trei care au condus jocul si cele cinci fete-arbitru din echipa gazda, la partida au asistat si alti cavaleri ai fluierului, care au tinut sa fie alaturi de colegii lor. Cei din tribune au profitat de faptul ca meciul nu s-a mai disputat de la ora 11:00, aceeasi cu cea la care ei oficiau prin judet.

Iulia Burlan, Andreea Popa, Bogdan Bucur, Andrei Nedelcu si Mihai Grigore nu au indurat degeaba frigul de afara, ei bucurandu-se la final pentru victoria colegelor de suferinta, dar si pentru prestatia brigazii.

Iulia si Bogdan au realizat si fotografiile pe care le puteti vedea pe acest blog, motiv pentru care le multumesc!

In tribune s-a citit “Informatia Prahovei”

La pauza jocului cineva din anturajul gazdelor a impartit spectatorilor cate un exemplar din saptamanalul “Informatia Prahovei”. Publicatia respectiva a aparut in editia din 16 martie cu o poza a fetelor de la CS Brazi chiar pe prima pagina. De asemenea, la rubrica de sport a dedicat un spatiu insemnat victoriei din deplasarea de la Constanta.

Si uite asa, chiar daca repriza a doua incepuse spectatorii inca rasfoiau ziarul (vezi foto). J Pana si unul dintre cei doi baieti de la tobe renuntase la bete pentru a citi cronica partidei de la malul marii, realizata de catre Aurel Draghici. J


Organizare ireprosabila

Merita de remarcat modul in care gazdele au organizat acest joc, de la stadion si pana la... tobosari, primul meci disputat pe "Chimia" fiind o reusita. Am spus ca a fost primul meci, deoarece partidele din tur s-au desfasurat pe arena comunala, aflata acum in renovare.

Membru in conducerea celor de la CS Brazi, jurnalistul Aurel Draghici a realizat si un frumos program de meci, asa cum o facea cu ceva timp in urma si pentru echipa patronata de catre OMV. 

Cu siguranta, pentru arbitrii partidei diferenta de organizare dintre jocul de la Negoiesti si cel de la Brazi a fost uriasa.



SUPER OFERTE:
Aparat foto digital Sony Cyber-shot DSC-HX1 9.1MP

Nikon D3100, obiective 18-55mm VR 55-200mm VR si 4 Cadouri

2 comentarii:

  1. portarul se numeste Ionela Dinca:D dydy

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru "dydy": Am modificat! Multumesc pentru observatie! M-a "lucrat" domnul... nu spun cine, care mi-a furnizat echipa! :)

    RăspundețiȘtergere