"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 20 martie 2011

Mihai Amoraritei a condus CS Brazi - Metalul Vlahita 1-0 / Vezi statistica

Mihai Amoraritei a arbitrat astazi CS Brazi - Metalul Vlahita (scor: 1-0), meci contand pentru etapa a 15-a din Liga I Feminin. Acesta a fost ajutat la cele doua linii de margine de catre ploiestenii Bogdan Banu si Marius Diaconu.

Ambele echipe si-au vazut de joc, centralul campinean fluierand doar de 25 de ori intreruperea partidei. De asemenea, pe finalul meciului a acordat 2 cartonase galbene, ambele in dreptul gazdelor, si 1 rosu. Eliminata a fost o jucatoare a oaspetelor pentru ca a oprit o adversara care se deplasa spre poarta Metalului avand o ocazie clara de gol.

In privinta asistentilor se poate spune ca nu s-au intalnit cu situatii dificile, ambii avand de semnalizat doar cate 1 ofsaid. De asemenea, au mai fluturat steagul pentru 3 lovituri libere - doua Bogdan si una Marius.

Ca o concluzie experienta celor trei cavaleri ai fluierului si-a spus cuvantul, ei impunandu-se foarte usor in fata jucatoarelor. De altfel, nimeni nu a comentat la deciziile acestora, cei prezenti apreciind prestatia brigazii ca fiind una foarte buna.


SUPER OFERTE:
Aparat foto digital Sony Cyber-shot DSC-HX1 9.1MP

Nikon D3100, obiective 18-55mm VR 55-200mm VR si 4 Cadouri

Un comentariu: