"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 29 martie 2011

Turcul Huseyin Gocek va da startul la Romania - Luxemburg, de la ora 20:45

Huseyin Gocek (foto: http://www.kayserispor.org/)
Asta-seara, in preliminariile Euro 2012, Romania primeste replica Luxemburgului intr-un joc ce se va disputa cu casa inchisa.

Meciul de pe stadionul “Ceahlaul” din Piatra Neamt, va fi condus de o brigada din Turcia. La centru se va afla Huseyin Gocek, iar la cele doua linii Serkan Ok şi Aleks Tascioglu. Al patrulea oficial a fost desemnat Halis Ozkahya.

In varsta de 34 de ani, arbitrul turc se afla pe lista FIFA din 2008, la fel ca si Ovidiu Hategan. Am amintit de aradean, despre care ati putut citi in materialul anterior, pentru ca cei doi au un traseu oarecum la fel. Arbitrii internationali din acelasi an, au fost promovati impreuna, de catre UEFA, la sfarsitul lui 2010, in categoria a doua a arbitrilor europeni.

Ca si Ovidiu, Huseyin Gocek debuteaza astazi la un joc intertari de seniori. In cazul turcului debutul se refera la un meci oficial, pentru ca el a mai condus o partida amicala de acest gen, anul trecut.

Centralul de la Piatra Neamt se afla pentru a doua oara in tara noastra, dupa ce in 2009 a condus un meci din Liga 1: Unirea Urziceni - CFR Cluj.

Partida de pe “Ceahlaul” o puteti vedea pe TVR 1, de la ora 20:45.

ScoalaDeArbitri v-a pregatit o surpriza, urmand a va prezenta imagini si detalii de la… “locul faptei”. Rolul… Andreei Marin - de la ”Surprize, Surprize” -, il va juca Diana Paduraru, care este acreditata la acest meci. J

Asa ca… tineti aproape! ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu