"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

luni, 11 aprilie 2011

Imagini cu brigada Cristinei Dorcioman, de la semifinala Ligii Campionilor


Update (12.04.11): Am adaugat si poze din timpul jocului.

Dupa cum ati putut afla de pe “ScoalaDeArbitri”, sambata s-au disputat semifinalele Ligii Campionilor, varianta feminina.

Cel mai important joc, intre castigatoarele ultimelor doua editii - FCR 2001 Duisburg si Turbine Potsdam -, a fost incredintat de catre UEFA unei brigazi din Romania. La centru s-a aflat Cristina Dorcioman (Campulung Muscel), iar la  cele doua linii de margine Irina Mirt (Bucuresti) si Monica Rigo (Cluj). Rezerva a fost Cristina Bujor (Bucuresti).

Partida - incheiata la egalitate, 2-2 -, a fost una foarte disputata, cam de nivelul Ligii 2 masculine de la noi. De altfel, cele doua echipe ar face fata cu brio in esalonul secund din Romania.

Fetele noastre, care au revenit ieri in tara, au fost foarte incantate de aceasta deplasare, de atmosfera creata de catre fanii celor doua echipe (cu tobe si vuvuzele) si de organizarea tipic nemteasca. Apropo de organizarea nemteasca, in tribune au fost fix 3260 de spectatori, platitori de bilete.

Returul de pe “Karl Liebknecht Stadion”, din Potsdam, se anunta unul de foc, cu un numar cel putin dublu de spectatori. Referitor la pardida care se va desfasura pe 17 aprilie, UEFA a desemnat deja arbitrul. Este vorba de finlandeza Kirsi Heikkinen, cea care a condus ultimul act al editiei de anul trecut. O data cu delegarea acesteia cresc si sansele Cristinei Dorcioman la finala de pe 26 mai, de la Londra.

Daca luam in considerare prestatia foarte buna de sambata si faptul ca aceasta a fost a doua semifinala consecutiva a celor patru fete, avem tot dreptul sa speram. Ar fi ceva extraordinar, pentru arbitrajul romanesc, o astfel de delegare. Sa le tinem pumnii!


Ultimele doua poze sunt de pe fcr-01.de

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu