"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

luni, 11 aprilie 2011

Inca una si ma duc! Nu e vorba despre… Ciuc! :)) / Ce decizie trebuie sa ia arbitrul?


Mereu ma minunez de cate faze inedite poate oferi fotbalul, indiferent de nivelul la care se joaca. Dupa “omul cu telefonul”, dintr-o liga inferioara din Germania - pe care vi l-am prezentat vineri -, iata ca si Italia ne ofera o situatie haioasa, petrecuta chiar in Serie A.

Protagonist este jucatorul lui Inter Milano, Andrea Ranocchia, iar faza este din meciul castigat cu 2-0 in fata lui Chievo, weekendu-l trecut. (Ii multumesc celui care mi-a trimis-o!)

Insetat fiind, Andreea a luat o sticla cu apa, a baut o gura si… fuga dupa minge… cu sticla in mana! J Probabil ca n-a baut suficienta sau poate vroia sa aiba pentru mai tarziu. J E de inteles, nu? J

Lasand gluma la o parte, cum credeti ca trebuie sa procedeze arbitrul intr-o astfel de situatie? Astept pareri!


Sursa foto: forzaitalianfootball.com

2 comentarii:

  1. Foarte tare! :))

    Acum, conform Legilor Jocului, un jucator poate purta un echipament care sa nu puna in pericol integritatea fizica a unui adversar sau pe a sa. Daca putem sa consideram, in aceasta situatie, sticla ca pe un echipament.

    In spiritul jocului as lasa jocul sa continue si as considera acest fapt ca pe o situatie amuzanta. La prima oprire a jocului, i-as spune jucatorului sa lasa sticla sau sa-si potoleasca setea :)

    Regulamentar cred ca ar suna asa:
    - Arbitrul opreste jocul;
    - Il va avertiza (cartonas galben) pe jucatorul respectiv pentru comportare nesportiva;
    - Jocul se va relua cu o lovitura libera indirecta pentru echipa adversa de pe locul unde jucatorul respectiv (Andrea) a jucat mingea.

    Sunt curios si de alte pareri.

    RăspundețiȘtergere
  2. De acord cu Vali, cu o idee in plus la regulament, si anume: sau conform Legii 13 (Locul executării loviturii libere)

    RăspundețiȘtergere