"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

joi, 14 aprilie 2011

La multi ani, Cristian Vorovenci!

Atletul-arbitru sau arbitrul-atlet Cristian Vorovenci implineste astazi 26 de ani. Celor mai noi vizitatorii ai blogului nostru, care nu-l cunosc pe aniversatul zilei, le recomand sa-i citeasca povestea, pentru ca este una foarte interesanta.

A jucat fotbal la nivel de juniori, dupa care a renuntat in favoarea… atletismului. A devenit arbitru avand perspective frumoase ca asistent, dar, din pacate, a ratat promovarea in Liga 3 desi la testele fizice a dat peste cap cronometrele Comisiei Centrale. La proba de 2000 m, care trebuia alergata in 8 minute, el a realizat 2700 m! L-a tradat teoria, explicabil totusi avand in vedere faptul era mai mereu ocupat cu pregatirea pentru diferite concursuri de atletism.

Este multiplu campion national si balcanic la proba de 1500 m si dublu campion national la 800 m. A absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport, dorind sa profeseze, dar Romania nu-i ofera prea multe sanse…(ScoalaDeArbitri, 3 martie 2011)

Pe 4 martie, Cristian Vorovenci a participat la Europenele de Atletism indoor, care s-au desfasurat in Franta, la Paris, luand startul in proba de 800 m. Cu o zi inainte ScoalaDeArbitri a publicat un interviu cu tanarul bacauan, pe care va invit sa-l cititi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu