"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 12 aprilie 2011

ScoalaDeArbitri, in crestere: aproape 9.000 de vizitatori unici in martie!

Iata ca, usor-usor, cu pasi marunti dar siguri, ScoalaDeArbitri atrage tot mai multi vizitatori. Pornit la drum anul trecut, cu gandul de a arata si o alta fata a cavalerilor fluierului din Romania, blogul nostru incepe sa conteze, iar mie mi-a intrecut toate asteptarile. Bine, ce-i drept, in aceasta perioada, noptile au devenit mult mai scurte pentru mine... J

Stiu ca mi-am asumat un risc destul de mare cand am plecat pe acest drum, dar satisfactiile sufletesti pe care le-am trait in ultimul timp au meritat efortul.

Conform Histats.com, ScoalaDeArbitri a avut in luna martie nu mai putin de 8.747 de vizitatori unici si 19.294 de accesari! In total, pana acum au fost peste 60.000 de vizitatori si peste 140.000 de accesari! Pentru unii aceste cifre poate nu spun nimic, dar pentru noi sunt incredibile! Asta in conditiile in care nu am cautat senzationalul cu orice pret, scandalul sau cancanul, lucrurile care se vand cel mai bine in Romania, din pacate!

Va multumim, pentru ca sunteti alaturi de noi!

PS: Speram ca surprizele care va asteapta vor fi pe placul vostru!

2 comentarii:

  1. Felicitari, Ionut! Faci o munca extraordinara. Certific ca te apuca si 2 nopatea si esti online, lucrand la acest blog, caruia ii doresc sa-si dubleze "unicii"! Succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru aprecieri si urari! Nu sunt singurul care pierde noptile! Si... in curand va mai debuta un "nebun"! Nu "spui" cine, persoana importanta! ;)

    PS: In noaptea asta mi-am propus sa inchid mai devreme... la 01:45! :)

    RăspundețiȘtergere