"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 14 mai 2011

Constantin Zotta laudat de catre UEFA, intr-o scrisoare trimisa FRF

C-tin Zotta (tricou negru), la cursul din septembrie 2011, discutand cu arbitrii din Belgia si Polonia - sediul UEFA, Nyon

Responsabil cu dezvoltarea arbitrajului in Romania, fostul arbitru international Constantin Zotta a fost cooptat de catre UEFA sa participe la primul curs al Centrului de Excelență a arbitrajului (CORE), organizat de catre forul european in doua module, in septembrie 2010 si aprilie 2011.

Urmare a muncii depuse cu brigazile din Belgia si Polonia, al caror mentor a fost, actualul membru al Comisiei Centrale a Arbitrilor a fost laudat de catre cel ce ocupa functia de Senior Manager CORE.

Vedeti mai jos cum suna scrisoarea de multumire trimisa de catre Yvan Cornu, pe adresa Federatiei Romane de Fotbal, joi, 12 mai 2011.

Cursul a reprezentat un succes, evocă oficialul citat, "și datorită excelentei contribuții aduse de instructorul desemnat de dumneavoastră, domnul Constantin Dan Zotta. Aidoma celorlalți trei instructori prezenți, el a lucrat cu două trio-uri de arbitri, alături de care a purtat discuții, a organizat sesiuni practice și, cel mai important, a pregătit, analizând ulterior, meciurile pe care aceștia le-au condus în campionatele Elveției și Franței. Constantin a muncit din greu cu brigăzile din Belgia și Polonia, dedicând mult timp pentru ca acești oficiali să înregistreze progrese excepționale în timpul acestor luni. Totodată, el a primit rapoarte lunare din partea arbitrilor menționați, în perioada scursă între cele două module. Constantin a produs o impresie extrem de plăcută, drept care vă mulțumim, pentru că el este exact persoana de care cursurile CORE au nevoie. A fost un excelent ambasador al Federației Române de Fotbal", scrie pe situl frf.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu