"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 28 mai 2011

Liga I Feminin | Olimpia Cluj, cea mai buna echipa din Romania, joaca maine la Brazi

Programul de meci

Cu trei etape inaintea finalului de campionat, cea mai buna echipa a momentului din fotbalul feminin romanesc va intalni “echipa arbitrelor” - CS Brazi. Cu o linie de clasament impresionanta - 21 de victorii din 21 de partide si un golaveraj naucitor, 233-9, - Olimpia Cluj este si noua detinatoare a Cupei Romaniei. Fetele lui Mirel Albon au invins miercuri, in finala de la Brasov, campioana en-titre, FCM Tg. Mures, cu scorul de 2-0.

Si fiindca tot am amintit de Targu Mures, as putea spune, dupa ce am vazut majoritatea echipelor din Liga I, ca acest campionat se imparte in doua: Olimpia plus FCM si restul competitoarelor. Decalajul valoric este unul evident, cu un plus pentru clujence.

Asadar, partida de maine, care va fi arbitrata de prahoveanul Andrei Moroita, se anunta una spectaculoasa (va recomand sa n-o ratati), cu o singura necunoscuta insa - proportiile scorului. Si asta n-ar trebui sa supere pe nimeni pentru ca diferenta intre cum este privit fotbalul feminin la Cluj fata de restul tarii este uriasa.

Un lucru interesant legat de cele doua echipe - care se vor infrunta pe terenul din Negoiesti, cu incepere de la ora 11:00 -, este ca ambele sunt nou infiintate, acesta fiind primul campionat la care participa.

Sa mai spunem si ca cele trei fete-arbitru din lotul gazdelor vor oficia astazi la meciuri din campionatele Prahovei. Astfel, Madalina Craciun a fost delegata la doua partide - una care se disputa deja la aceasta ora, la juniori B, iar cealalta in Liga a IV-a, de la ora 18:00, Unirea Campina - Caraimanul Busteni. Gabi Bucur si Diana Florea vor merge impreuna la un joc de juniori A, care va incepe la ora 12:00, prima fiind la centru.

Mai jos aveti partea a doua a programului de meci, editat de clubul gazda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu