"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 24 mai 2011

Un arbitru a castigat campania “Drumul Mingii” / Doralin Birziloiu va da startul finalei Cupei Romaniei Timisoreana

Astazi am avut parte de o mare si foarte placuta surpriza - colegul Doralin Birziloiu m-a anuntat ca este castigatorul campaniei “Drumul Mingii”, la care au participat nu mai putin de 1000 de iubitori ai fotbalului adevarat.

Surpriza a fost mare si prin prisma faptului ca, zilele trecute, Doralin nu prea mai spera la primul loc, multumindu-se si cu treapta a treia a podiumului. Dar iata ca Dumnezeul fotbalului a ales pe unul dintre oamenii care au impresionat pe parcursul acestei campanii sa execute lovitura de incepere a marii finale a Cupei Romaniei Timisoreana, dintre Steaua si Dinamo.

Arbitru in cadrul Ligii a IV-a prahovene, Doralin s-a alaturat proiectului Timisoreana pentru ca “Fotbalul este parte din viata mea, iar Timisoreana  cea mai buna prietena”. J Un motiv in plus pentru care a alergat pe Drumul Mingii a fost fiul sau, Alexandru, care fusese operat cu putin timp inainte. Pentru el fotbalul adevarat inseamna: fairplay, pasiune si goluri frumoase”.

Un alt lucru foarte interesant este ca maine, in ziua finalei, fericitul castigator isi aniverseaza ziua de nastere - implineste 40 de ani. Un cadou mai frumos nici ca se putea!

El va intra pe terenul de joc impreuna cu cele doua echipe si alaturi de Ilie Balaci, fosta mare glorie a fotbalului romanesc.

Foarte emotionat, Doralin imi spunea “Nu-mi vine sa cred ca am reusit sa castig. A fost o onoare pentru mine sa particip la aceasta campanie de promovare a fotbalului adevarat. Este un vis sa fiu alaturi de legende ale fotbalului romanesc, precum Balaci, Camataru Belodedici sau Bumbescu. Sper ca Drumul Mingii sa devina o traditie in Romania.”

Felicitari, Doralin!

PS: Pe 4 mai, ziua in care s-a alergat pe tronsonul Baicoi-Buzau, una dintre postarile mele referitoare la Drumul Mingii a avut subtitlul “Doralin Birziloiu a alergat pentru fiul sau si pentru Fotbal Adevarat". Cititi aici ce comenta fericitul castigator cu privire la ziua de 25 mai.

Un comentariu:

  1. Felicitari Doralin.Stiu cat de mult iti doreai sa castigi....si iata ai reusit.Felicitari!!!

    RăspundețiȘtergere