"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

joi, 26 mai 2011

Ungurul Viktor Kassai va arbitra finala Ligii Campionilor / Vezi cine sunt ceilalti oficiali

UEFA a anuntat astazi brigada de arbitri care va conduce finala Champions League, cea mai importanta competitie inter-cluburi la nivel european. Aceasta vine de la vecinii nostri unguri si il are la centru pe unul dintre cei mai buni tineri cavaleri ai fluierului de pe continent - Victor Kassai.

Nascut pe 10 septembrie 1975, Kassai se afla pe lista FIFA din anul 2003. A oficiat la 65 de jocuri in competitiile europene dintre care 13 in Champions League (5 in actualul sezon). Vara trecuta a condus patru partide la turneul final al Campionatului Mondial de Fotbal, organizat in Africa de Sud, printre care si semifinala Germania - Spania.

Are 189 cm inaltime, cunoaste limba engleza, iar in afara fotbalului este director de vanzari. Sportul si vizionarea filmelor sunt principalele sale hobby-uri.

Nu a mai arbitrat pana acum Barcelona, in schimb s-a intalnit, chiar in actualul sezon,  cu Manchester United. Evenimentul s-a produs la partida castigata de englezi, pe propriul teren, impotriva Valenciei (scor: 1-0), in faza grupelor Champions League.

Finala UEFA Champions League

BARCELONAMANCHESTER UNITED
Sambata, 28 mai 2011, Ora 21:45, TVR 1 si Dolce Sport
Stadion: Wembley, Londra

Arbitru: Viktor Kassai (HUN)
Arbitri asistenti: Gabor Erös (HUN), György Ring (HUN)
Arbitri aditionali: Mihaly Fabian (HUN), Tamás Bognar (HUN)
Al patrulea oficial: Istvan Vad (HUN)
Rezerva pentru asistenti: Robert Kispal (HUN)
Delegat UEFA: Geir Thorsteinsson (ISL)
Observator arbitri: Marc Batta (FRA)

Un comentariu:

  1. Este o stire care ma bucura foarte mult! Viktor este un arbitru foarte bun si sper ca va totul OK! Bafta Viktor si Visca Barca:D

    RăspundețiȘtergere