"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

luni, 16 mai 2011

VIDEO: Ratare monumentala a unui jucator de clasa mondiala-Miroslav Klose!

Incredibila ratarea lui Miroslav Klose, jucatorul aflat pe locul al doilea - la egalitate cu Gerd Muller -, in topul celor mai buni marcatori din istoria Cupei Mondiale! Daca la turneele finale ale celei mai importante competitii din lume are 14 reusite, cu una mai putin decat brazilianul Ronaldo, portile din campionatul Germaniei au devenit mult prea mici pentru acesta. In cele 19 prezente pe care le-a avut in tricoul lui Bayer Munchen, in  ultimul sezon, Klose n-a fost in stare sa inscrie decat o singura data. Isi putea mari “zestrea” in partida din ultima etapa, disputata pe propriul teren, contra lui Stuttgart (scor: 2-1). N-a reusit, din pacate, desi se afla la doar 3 (TREI) metri de poarta goala, in zona centrala!! I-a lasat pe toti cu gura cascata, inclusiv pe Uli Hoeness, presedintele lui Bayern. Acestuia parca nu-i venea sa creada ca ceea ce s-a intamplat a fost aievea.

Priviti si va minunati de ratarea monumentala a unui jucator de clasa mondiala! O ratare care a facut inconjurul lumii avand aproape 2.000.000 de vizualizari pe YouTube, in doar 2 zile!

2 comentarii:

  1. apoi sa aruncat in plasa dupa ce a ratat sa nu il certe antrenoru:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru "PalmTop": Cred ca a incercat sa vada de ce nu a intrat mingea in poarta! S-o fi gandit ca s-a micsorat acel spatiu de 2.44 x 7.32 metri, de nu a incaput o minge cu circumferinta de 68-70 centimetri!!! :)))

    RăspundețiȘtergere